6 Septembrie 2010 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Descifrarea personalitatii unei persoane in fizionomie este relationata cu cele doua forte primordiale: Yin (femininul, delicatul, introvertitul, cel asociat noptii, apei si pamantului si Yang (masculinul, puternicul, extravertitul, cel asociat zilei, focului si vantului), dar si cu cele cinci energii cosmice: lemnul, focul, pamant, metal, apa.

Fata asociata Metalului – are o forma ovala, o piele deschisa la culoare, pometi nu foarte bine conturati, sprancene decolorate, par drept si moale, ochi limpezi, de culoare verde sau albastra, cu accente de otel la manie, un timbru vocal jos, care se face insa remarcat cu usurinta. Metalul este un element solid, format din mai multe elemente, si de aceea aduce persoanelor care stau sub semnul lui ambitie, vointa, creativitate, o gandire analitica, o mare stabilitate psihica, dar si capacitatea de a sprijini la randul lor.

De aceea, multe persoane ale caror energii sunt conduse de Metal se orienteaza catre cariere de psihologi, consilieri, avocati, consultanti in diverse chestiuni. Ca aspecte negative, Metalul aduce criticism, sarcasm, batjocura, intransigenta, dar si pesimism si ganduri negative. La nivel fizic, excesul sau deficitul de Metal poate duce catre depresie, afectiuni ale sistemului digestiv si probleme la nivelul aparatului respirator.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Principiile de bază ale mașinii CNC

Fata asociata Apei -dispune de o forma rotunda a fetei si trasaturi dulci si armonioase ale chipului, fiind asociata in unele cazuri trupurilor plinute, carnoase. Apa aduce ca trasaturi fizice specifice ochii mari, senini, de o culoare patrunzatoare, piele de culoare inchisa si par lucitor, unduitor, iar ca trasaturi morale -emotionalitatea ridicata si o sensibilitate excesiva. De asemenea, apa este o energie care predispune spre comunicare, flexibilitate si adaptare, simt artistic si vitalitate a expresiei lor artistice, spre o acutizare a simturilor si a senzatiilor.

Persoanele apartinand Apei au o intuitie foarte bine dezvoltata si capacitatea de a descifra trairile si sentimentele reale ale celorlalti. Sensibilitatea este insa o problema care le da de multe ori batai de cap celor caracterizati de acest semn din cauza ca simt si gandesc prea mult. Apa in exces sau apa in minus duce la afectiuni ale rinichilor, la astenii si la anemii.

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri