6 Septembrie 2010 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Descifrarea personalitatii unei persoane in fizionomie este relationata cu cele doua forte primordiale: Yin (femininul, delicatul, introvertitul, cel asociat noptii, apei si pamantului si Yang (masculinul, puternicul, extravertitul, cel asociat zilei, focului si vantului), dar si cu cele cinci energii cosmice: lemnul, focul, pamant, metal, apa.

Nasul este o expresie a bogatiei sau a relatiei pe care o ai cu banii, buzele sunt relationate cu abilitatea de a comunica, dar si cu senzualitatea unei persoane, iar barbia reprezinta un indiciu pretios al vointei si al gradului de determinare al unei persoane. Fizionomia spune totul despre o persoana… Fiecare chip este o harta care indica trecutul, prezentul si viitorul unei persoane.

In arta chinezeasca a citirii chipului trebuie sa existe armonie intre Yang si Yin, intre munti (reprezentati de structura osoasa a chipului) si rauri (reprezentat de tesuturile moi), intre trasaturi si proportii. De asemenea, descifrarea personalitatii unei persoane in profilul fetei este relationata cu cele doua forte primordiale: Yin (femininul, delicatul, introvertitul, cel asociat noptii, apei si pamantului si Yang (masculinul, puternicul, extravertitul, cel asociat zilei, focului si vantului), dar si cu cele cinci energii cosmice: lemnul, focul, pamant, metal, apa. Prin urmare, fiecare din cele cinci elemente este asociat unei anumite forme a fetei, dezvaluind multe despre energiile, calitatile, defectele, talentele si felul de a fi al unei persoane. Tinand cont de forma fetei cu care te-a inzestrat natuura, te invitam sa descoperi lucruri noi despre tine si despre personalitatea ta:

Fata asociata Lemnului – are o forma prelunga (lunguiata) un nas lung, o frunte inalta si larga, cu obraji ingusti, privire agera, sprancene nu foarte dese. Atunci cand Lemnul este elementul predominant al unei fizionomii, mentalul si intelectualul reprezinta un aspect major al personalitatii respective. Lemnul ca energie primordiala aduce viziune, deschidere, evolutie personala, capacitatea de a inspira si de a conduce, spirit organizatoric si o fantastica intuitie practica. Persoanele cu fata prelunga caracterizata de semnul Lemnului sunt extrem de responsabile, au o personalitate puternica, o capacitate de munca extraordinara si o determinare pe masura. Destinul multora dintre ele este sa activeze inspre beneficiul altora, nerenuntand insa la propriile idealuri. Lemnul aduce insa si aspecte negative precum impulsivitate exploziva, manie si tendinta spre depresie. Atunci cand intervin blocaje in distributia energiei lemnului in organism, apar anumite perturbari precum durerile de cap, afectiuni ale ficatului si ale vezicii biliare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri