Una din trasaturile definitorii ale persoanelor de sex feminin care au grupa de sange A este sensibilitatea. Femeia cu grupa de sange A este o femeie delicata, romantica, atragatoare si feminina tocmai prin atitudinea de delicatete si finete pe care o inspira. Dependenta de multe ori emotional de partener, si in plan sexual, femeia A adora sa fie calauzita, indrumata, protejata.

Nu degeaba se spune ca sangele apa nu se face. Sangele ne curge prin vene si este raspunzator de viata. Mai mult insa, conform teoriilor japoneze care au facut inconjurul lumii, sangele este cel care ne exprima cu exactitate precisa personalitatea. Grupa sanguina ne poate oferi indicii pretioase cu privire la tipologia relatiilor pe care le stabilim cu ceilalti, dar si la alte aspecte precum sexualitatea sau personalitatea erotica. Intr-un articol anterior "Astrologia japoneza a sangelui: Sexualitatea masculina si grupele sanguine" , prezentam tipologia sexuala masculina in functie de grupa sanguina. De data aceasta insa, pornind de la grupa sanguina specifica fiecaruia dintre noi, vom puncta aspecte esentiale ale sexualitatii feminine. Iata asadar care sunt cele patru grupe de sange si principalele trasaturi sexuale asociate purtatoarelor lor. Tu ce grupa de sange ai? Si ce fel de iubita esti?...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Grupa de sange AB – Femeia cu grupa de sange AB este o femeie plina de vitalitate, energica si dinamica, stiind in general destul de bine ceea ce vrea de la viata, de la un barbat, de la o relatie sau de la un simplu act sexual. Pare o femeie rezervata si tacuta, insa pe masura ce o cunosti mai bine nu ai cum sa nu te lasi cucerit de aerul de mister in care adora sa se invaluie. Pare serioasa si conservatoare, insa in prezenta barbatului iubit nu se opune experimentelor sexuale care ii procura senzatii inedite. Imaginatia si creativitatea o ajuta mult in dormitor.

O atrag relatiile neobisnuite si barbatii atipici, care se diferentiaza de restul multimii si nu accepta sub nicio forma sa fie manipulata din punct de vedere sexual.

Are o atitudine demna in prezenta barbatilor, iar acest soi ciudat de demnitate nu o paraseste nici chiar in intimitatea sexuala. Constienta de senzualitatea prezentei sale, femeia AB este mandra de corpul sau. O intereseaza propria placere sexuala, insa atunci cand se indragosteste cu adevarat fericirea sexuala a partenerului devine prioritatea sa.

Grupa de sange A – Una din trasaturile definitorii ale persoanelor de sex feminin care au grupa de sange A este sensibilitatea. Femeia cu grupa de sange A este o femeie delicata, romantica, atragatoare si feminina tocmai prin atitudinea de delicatete si finete pe care o inspira. Dependenta de multe ori emotional de partener, si in plan sexual, femeia A adora sa fie calauzita, indrumata, protejata. Soaptele de iubire, preludiul, rabdarea, sentimentul de siguranta si intimitate pe care il poate experimenta doar alaturi de un partener pe care il cunoaste foarte bine, toate acestea sunt de o importanta primordiala pentru ea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri