9 August 2010 publicat în Lifestyle 58 share-uri

Vrei sa-ti cumperi o casa noua si te-ar interesa sa stii daca numarul ei este de bun augur? Esti curioasa sa afli care sunt semnificatiile numerelor asociate locuintei tale si ce pot dezvalui acestea? Vrei sa-ti schimbi locuinta si ai vrea sa afli daca o sa fii fericita in acea casa? Numerele ne ajuta sa ne afla pe aceeasi lungime de unde cu lucrurile si obiectele din jurul nostru.

Casa 7 – Aventura si palpitatiile, nemultumirile, anumite indoieli, toate acestea nu vin neaparat din exteriorul casei, ci chiar din interiorul ei. Aceasta casa este prielnica singuraticilor, persoanelor foarte spirituale si intelectualilor pentru ca ii ajuta sa isi fie autosuficienti, insa in cazul cuplurilor si al familiilor predispune spre sentimentul de singuratate, izolare si sentimentul de a fi neinteles. Ca aspecte negative mentionam dependenta si anumite excese ale locatarilor, de data aceasta de natura materiala. Apa este un cuvant cheie care aduce un echilibru energetic acestei case. Este indicate de aceea constuirea unei fantane, a unei mici piscine sau chiar a unui parau artificial.

Casa 8 – Cei care sunt concentrati asupra laturii materiale ale vietii si sunt interesati sa obtina succesul financiar inainte de toate, vor trebuie sa afle ca aceasta este casa ideala pentru ei. In aceasta casa se vor naste multe planuri de afaceri menite sa scoata bani multi. Mai mult ca sigur ca locuinta in sine este o investitie destul de buna pe termen lung. Locatarii lui 8 sunt ambitiosi, au o vointa puternica, sunt pragmatici, stiu cum sa-si faca visurile sa devina realitate si foarte probabil ca se implica in activitati antreprenoriale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Casa 9 – Casa cu numarul 9 ca numar reprezentativ este un spatiu ideal actiunilor umanitare, persoanelor care isi doresc cu orice pret sa faca bine celorlalti si sa schimbe lumea intr-un sens pozitiv, persoanelor care iubesc animalele, odihnei, reintineririi spirituale, unui talent artistic unic. De multe ori, acesti locatari sunt persoane care au un trecut bogat si interesant, de care nu se pot debarasa total insa. Pentru ca in aceasta casa energiile predispus spre accidentari subite, ai mare grija cum manuiesti aparatele electrocasnice. Vibratia numarului 9 te va ajuta sa invingi limitarile si piedicile, reusind in activitatile tale de binefacere.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri