9 August 2010 publicat în Lifestyle 58 share-uri

Vrei sa-ti cumperi o casa noua si te-ar interesa sa stii daca numarul ei este de bun augur? Esti curioasa sa afli care sunt semnificatiile numerelor asociate locuintei tale si ce pot dezvalui acestea? Vrei sa-ti schimbi locuinta si ai vrea sa afli daca o sa fii fericita in acea casa? Numerele ne ajuta sa ne afla pe aceeasi lungime de unde cu lucrurile si obiectele din jurul nostru.

“Acasa” este un loc sfant, locul in care ne linistim, ne tragem sufletul, ne incarcam bateriile, ne eliminam tristetile, ne descarcam psihic, renuntam la masti si ne simtim in largul nostru. Locul pe care il numim “acasa” este incarcat de semnificatii, mai ales ca o parte din energia personalitatii locatarului se intrepatrunde cu energia spatiului respectiv. Bineinteles ca vibratia unui astfel de loc magic nu putea sa fie trecuta cu vederea in stiinta numerologiei, mai ales ca fiecarei locuinte (casa, apartament, teren, etc) ii este asociata un numar. Nimic nu are loc intamplator. Numerele nu sunt nici ele intamplatoare, in rare cazuri sunt doar un accident al sortii.

Rostul lor este sa dea expresie locului/ persoanei pe care o reprezinta. In plus, fiecare obiect si lucru din jurul nostru dispun de o anumita energie, inclusiv propria casa sau proprietate. Numerele ne ajuta sa ne afla pe aceeasi lungime de unde cu lucrurile si obiectele din jurul nostru. Esti curioasa sa afli care sunt semnificatiile numerelor asociate locuintei tale si ce pot dezvalui acestea? Vrei sa-ti cumperi o casa noua si te-ar interesa sa stii daca numarul ei este de bun augur? Vrei sa-ti schimbi locuinta si ai vrea sa afli daca o sa fii fericita in acea casa?

Daca da, calculeaza repede numarul reprezentativ al casei tale: Noteaza pe o foaie de hartie numarul casei tale (sau al apartamentului) si, daca este format din mai multe cifre, aduna cifrele intre ele pana cand obtii un singur numar. Spre exemplu, pentru o casa al carei numar este 146, calculul se face altfel: se aduna 1+4+6. Rezultatul este 11, iar 11 =1+1. Prin urmare, rezultatul final, numarul reprezentativ al casei tale este 2. Daca este format dintr-o singura cifra, atunci aceasta cifra este umarul reprezentativ al locuintei tale. Mai jos, iti prezentam si interpretarile numerologice ale cifrei casei tale:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Casa 1 – 1 ca numar al locuintei este un numar de bun augur care poate atrage norocul si armonia mai ales in cazul persoanelor singure, care isi doresc un nou inceput. 1 aduce motivatie, independenta, puterea de a o lua de la capat, energia de a initia lucruri si de a lua decizii care nu au mai fost luate pana acum. Lumina si mai ales lumina soarelui joaca un rol important in mentinerea energiilor pozitive in aceasta casa. Ca aspecte negative ale acestei case mentionam infatuarea si aroganta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri