Mi-ai spus intr-o zi ca vrei sa mergem acasa. Nu intelegeam la casa cui si de ce. M-ai luat de mana si am mers spre casa in care tu locuiesti, in casa in care mi-am lasat noptile.

Mi-ai spus intr-o zi ca vrei sa mergem acasa. Nu intelegeam la casa cui si de ce. M-ai luat de mana si am mers spre casa in care tu locuiesti, in casa in care mi-am lasat noptile.

Apoi, in alta seara ma asteptai in casa ta. Am batut la usa diferit, adica am batut la fel dar iti simteam sufletul cu mine si, cand ai deschis mirosea a citrice, a caldura, a deschis, a bunatate, a mirodenii si mi-am zis : "Asa vreau sa miroasa la mine acasa!" . Astazi m-ai intrebat de ce TU si nu Altul? In momentul in care mirosul mi-a inundat narile inima mi s-a oprit.

Alte motive ar fi :
-felul in care ma imbratisezi. Ma cuprinzi cu mainile si cu picioarele si-ti asezi trupul peste al meu de parca 1+1 ar fi egal cu 1.
-felul cum ma privesti cand toate lucrurile pe care le tin in mana urmeaza legea gravitatiei si sfarsesc pe podeaua nebuna.
-felul cum ma alinti, nu iubi sau iubito, ci mult mai original decat pot asterne eu pe hartie sau pe monitorul mult prea murdar ca sa iti mai pot citi ceva.
-felul cum ma tii de mana pe strazile intunecate. Mergem spre casa si imi cuprinzi degetele in mod involuntar .
-felul cand ma trezesti cu mult dupa miezul noptii ca sa-mi spui ca iti este dor de mine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Lista ar putea continua dar e 5, e dimineata, ascult VST si-mi doresc sa mergem in vacanta.

Un articol de Anca Ciobanu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri