Nu, nu este un banc si nici nu am facut aceasta afirmatie cu intentia de a va face sa radeti. In chiromantie, degetul mare reprezinta puterea creierului, capacitatea de a se orienta si mobiliza constient catre un scop anume. Degetul mare reprezinta un segment important al chiromantiei, semnificand energia vitala a individului si vointa.

Daca degetul are inclinat in mod natural catre palma – acest fapt trateaza o personalitate nervoasa si anxioasa, predispusa fricilor, dar si starilor depresive. Degetul care in mod natural se arunca pe spate semnifica o oarecare lasitate, dar si fuga de responsabilitati si angajamente.

Unghiul dintre degetul mare si index mai este cunoscut si sub denumirea de “unghiul darniciei”. Cu cat poti sa indoi mai mult degetul mare pe spate, cu atat esti mai altruista si generoasa. Un deget care nu poate fi indoit mai jos de nivelul palmei tradeaza o fire conservatoare, ce isi cheltuie banii cu moderatie si precautie.

In plus, degetul mare, numit si degetul lui Venus, este alcatuit din trei parti, fiecare parte din cele trei fiind asociata cu anumite aspecte: 1 – cu vitalitatea si forta, 2- cu ratiunea, 3- cu afectiunea. Cand primele doua parti sunt aproape egale ca marime si lungime, iata un indiciu al unei personalitati echilibrate si sigura pe ea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Daca prima parte este mai lunga decat a doua, acesta poate fi considerat un indiciu al unei mari energii, consumata insa uneori fara nicio logica. Daca a doua parte este mai lunga decat prima – inseamna ca ratiunea primeaza asupra vointei. Daca cea de a treia parte a degetului mare este cu mult mai dezvoltata celorlalte doua parti, atunci inseamna ca latura erotica este extrem de bine dezvoltata, uneori desemnand chiar excese si anomalii comportamentale sexuale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri