20 Iulie 2010 publicat în Lifestyle 62 share-uri

Momentul zilei in care te-ai nascut sau intervalul nasterii este extrem de important in trasarea portretului tau psihologic. O buna parte din trasaturile tale temperamentale sunt influentate de intervalul in care te-ai nascut. Cum si in ce fel? Afla din articolul de mai jos:

Mai mult ca sigur ca toate datele si evenimentele asociate lor au o valoare deosebita in astrologie, insa cu siguranta niciuna dintre ele nu prezinta o importanta atat de covarsitoare pentru viata si destinul unui individ precum ziua nasterii sale. Momentul nasterii este echivalent cu intrarea in viata. Odata cu separarea de trupul mamei si taierea cordonului ombilical, incepe propriul ciclu de viata si independenta existentiala. De aceea, spun astrologii, momentul zilei in care te-ai nascut sau intervalul nasterii este extrem de important in trasarea portretului tau psihologic. Prin urmare, o buna parte din trasaturile tale temperamentale sunt influentate de intervalul in care te-ai nascut. Cum si in ce fel? Afla din articolul de mai jos:

Primul interval (0-6) - Flegmaticii - Persoanele nascute in acest interval nu beneficiaza de lumina solara decat inspre cea de-a doua parte a intervalului, ceea ce le da o oarecare nervozitate, sensibilitate si emotivitate. Ceasurile noptii ii fac sa fie profunzi si orientati mai mult catre viata interioara, sa aiba o gandire metodica si sa iubeasca oamenii, lucrurile si situatiile care aduc linistea si pacea. De aceea, intervalul nasterii ii face sa aiba un temperament predominant flegmatic. Persoanele nascute in acest interval trebuie sa invete sa nu se mai opuna schimbarii si noului. Trebuie totodata sa sa lupte cu partea intunecata din ei care presupune teama de implicare, renuntarea la sine si imposibilitatea de a putea lupta cu propria pasivitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Al doilea interval (6-12) –Sangvinicii – Cei nascuti in intervalul 6-12, cand lumina Soarelui este temperata si potolita, chiar daca intensa in anumite puncte, au un temperament predominant sangvinic. Lumina solara prezenta la nasterea lor predispune spre un echilibru al prezentului si un dezechilibru al emotionalitatii. Persoanele nascute in aceasta perioada iubesc viata prezenta si actioneaza sub impulsul momentului "acum". Amintirile trecutului nu le bantuie niciodata pentru ca stiu sa se debaraseze de lucrurile neplacute. Grijile viitorului nu le preocupa din cauza ca prezentul are cel mai mult de oferit. Acest interval al nasterii este asociat totodata si instabilitatii, inconsecventei, slabiciunii de a nu putea duce la bun sfarsit un tel, un obiectiv sau actiuni importante.

Al treilea interval (12-18) – Colericii - Lumina solara este cea care protejeaza si influenteaza intr-un mod decisiv temperamentul si deciziile pe care cei nascuti in aceasta perioada le vor lua de-a lungul vietii. Fluctuatiile de lumina (mai intense sau mai slabe) si prezenta acesteia la nastere le face pe aceste persoane sa fie puternice si aprige, joviale si vesele si sa se simta confortabil din punct de vedere fizic si psihic cu precadere in anotimpurile calduroase. Soarele le determina sa urasca singuratatea si sa caute prezenta celorlalti oameni (uneori doar pentru a-i domina si a le arata superioritatea), chiar daca de cele mai multe ori sunt percepute de acestia drept insensibile, netolerante, neiertatoare, egoiste si incapabile de empatie. Prezenta astrului solar la nastere aduce cu ea reusita in planul material si profesional, dar si indrazneala, vointa si avant.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri