Madonna pare a avea totul: o familie perfecta, o cariera de invidiat si un trup de adolescenta. Eforturile de a se mentine in forma nu sunt tocmai de neglijat.
Madonna pare a avea totul: o familie perfecta, o cariera de invidiat si un trup de adolescenta. Eforturile de a se mentine in forma nu sunt tocmai de neglijat. Zilnic, Madonna face exercitii fizice timp de minim 3-4 ore. Inainte de ultimul sau turneu, repetitiile durau pana la 13 ore. Din acest motiv, dansatorii au numit-o "trupul bionic". Ziua ei incepe cu o sesiune de Ashtanga yoga. Acest tip de yoga este adresat numai practicienilor profesionisti datorita dificultatii sale. Dupa aceasta, Madonna consuma o supa macrobiotica de legume alaturi de un suc de fructe organice, de sezon. Inainte de pranz practica Pilates la o sala din nordul Londrei, unde i se alatura uneori Stella McCartney, Gwyneth Paltrow sau Julia Carling. Masa de pranz este inspirata de bucataria japoneza si include legume, tofu, linte si mazare. Ziua ei se termina cu o sesiune de karate, de inot, jogging sau de ciclism. Chiar si atunci cand este la birou, Madonna face gimnastica timp de minim 45 de minute. Madonna si-a angajat un bucatar japonez care o insoteste si in calatorii. De altfel, in cadrul unei conferinte de presa in Japonia, Madge le-a spus jurmalistilor ca probabil ea mananca mai multa mancare japoneza decat acestia. Pentru relaxare si pentru a se elibera de tensiunea la care sunt supusi muschii sai, Madonna face saptamanal 3 ore de masaj shiatsu. De-a lungul vietii sale, Madonna a stat departe de alcool si droguri - in ciuda aparentelor. Viciul ei a fost dintodeauna fitness-ul si exercitiul fizic in general. Sotul ei, Guy Ritchie, nu este foarte multumit de regimul de viata al vedetei, insistand ca Madonna ar trebui sa nu fie atat de severa cu ea insasi. La inceputul relatiei, fiind indragostita, diva mai consuma cate un pahar de vin sau se infrupta din budinca, specialitatea bucatarului, dar in general nu se atinge de bunatatile preparate pentru ceilalti membri ai familiei. Unul dintre motivele pentru care Madonna se supune acestor mici torturi este dorinta ei de a intarzia menopauza. Vedeta doreste sa ramana insarcinata si spera ca stilul ei de viata ii va permite. Medicii nu ii alimenteaza sperantele. Desi Madonna are trupul unei persoane de 30 de ani, nu poate lupta impotriva naturii. Nu este normal sa ne supunem unor astfel de chinuri numai din cauza ca ne este teama de imbatranire. Exemplul Madonnei, in schimb ne arata mai multe lucruri. In primul rand, nu exista metode minune, nu exista aparate speciale care ne cruta de efortul fizic si ne garanteaza un corp tonifiat si vesnic tanar. Daca ar fi existat, ea cu siguranta ar fi apelat la el. De asemenea, trebuie sa invatam sa acordam atentie alimentatiei si sa incercam sa consumam cat mai multe alimente organice, neprelucrate. In final, va propunem spre vizionare un clip, tribut adus reginei popului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri