31 Mai 2010 publicat în Lifestyle 4 share-uri

Sex-appeal-ul are putin din toate. Inseamna o privire, trasaturi placute (dar nu neaparat), haine de bun gust purtate cu gust, atitudine, acceptare si iubire de sine, siguranta, incredere in sine, inseamna constientizarea anumitor defecte, insa acceptarea lor fireasca.

Este bronzul auriu care ii face pielea sa straluceasca de exotism si senzualitate. Sunt dimensiunile care ii fac trupul sa se apropie de perfectiune. Este parul vopsit atat de sexy care ii scoate ochii in evidenta. Poate miscarea unduitoare a intregului corp. Poate felul provocator in care merge sau sunetul provocator pe care il fac tocurile pe astfalt. Sau poate felul incredibil prin care isi trece mana prin par, nelasand loc de alte cuvinte. In mod sigur fusta scurta si decolteul expunand generos ceea ce si lui Dumnezeu ii place. Cu siguranta vocea care face ca celelalte voci din jur sa i se supuna fermecate. Cu siguranta kilogramele in minus. Cu siguranta formele corpului create parca pentru a sfida natura.

Sau poate privirea indrazneata care te hipnotizeaza, spunandu-ti ca are totul sub control? Replicile inteligente care provoaca si incita? Buzele rasfrante? Atitudinea? Ce le face pe unele femei sa fie atat de sexy si atragatoare in ochii celorlalti, trezind instinctul de a se afla in preajma, de a stabili un contact? Ce ii determina pe unii barbati, pe majoritatea, sa-si intoarca privirile naucite pe strada dupa o femeie? Ce anume determina sangele sa alerge mai repede prin vene la vederea unei femei pe care simturile o catalogheaza ca avand sex-appeal? Si ce este sex-appealul de fapt?

In ciuda a ceea ce se spune, faimoasa Cleopatra ale carei farmece au ingenunchiat cei mai puternici si ravniti barbati ai timpurilor sale Caesar si Marc Antoniu, nu era considerata o femeie frumoasa. Standardele de frumusete fizica ale vremii proslaveau tenul alb si parul deschis la culoare. Cleopatra in schimb avea pielea inchisa la culoare si parul intunecat, negru ca pana corbului. In ce consta sex-appeal-ul ei atunci? Era in schimb extrem de inteligenta, stapanind la perfectie arta diplomatiei. Era regina intr-o zona ce prezenta o importanta deosebita pentru Roma, avea deci puterea de partea sa. Intr-un top recent realizat de revista Esquire pe baza sondajului de opinie, actrita Christina Hendricks, femeia cu forme voluptoase si feminine, pielea incredibil de alba, solduri arcuite si apetisante, sani generosi, a fost votata drept cea mai frumoasa femeie din lume? Sa ne readucem aminte care sunt standardele actuale de frumusete si cate dintre noi au suspinat dupa procustianele dimensiuni 90-60-90, dupa talia de viespe, dupa soldurile inguste si pielea intens bronzata? Da... ca si notiunea de frumusete, notiunea de sex-appeal este relativa. Care este secretul puterii de a-i atrage pe ceilalti?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri