30 Aprilie 2010 publicat în Lifestyle 8 share-uri

Te-ai gandit vreodata ca numerologia iti poate dezvalui tipul de energie sexuala careia ii apartii? Te-ai gandit vreodata ca apeland la ajutorul cifrelor si al numerelor poti afla care sunt necesitatile, asteptarile tale pe plan sexual sau care este dinamica vietii tale sexuale? Pentru a ajunge la o armonie completa cu spiritul si trupul propriu, energia sexuala trebuie adusa la un echilibru stabil cu energia sexuala a partenerului.

Te-ai gandit vreodata ca numerologia iti poate dezvalui tipul de energie sexuala careia ii apartii? Te-ai gandit vreodata ca apeland la ajutorul cifrelor si al numerelor poti afla care sunt necesitatile, asteptarile tale pe plan sexual sau care este dinamica vietii tale sexuale? Dorinta sexuala este una din dorintele fundamentale ale fiintei umane, cea mai puternica conform psihologilor, o dorinta fireasca care nu trebuie neglijata, ignorata, ridiculizata, tratata superficial sau confundata cu instinctele grosiere. Fiecare dintre noi dispune de o anumita cantitate de energie sexuala si fiecare utilizeaza aceasta energie in functie de inclinatiile si preferintele personale. Pentru a ajunge la o armonie completa cu spiritul si trupul propriu, energia sexuala trebuie adusa la un echilibru stabil cu energia sexuala a partenerului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Poti afla mai multe despre tine si energia sexuala, despre felul tau de a te purta in intimitate, despre ceea ce te face implinita pe plan sexual, facand un calcul simplu si afland care este cifra personala a destinului. Probabil ca stii cum se calculeaza numarul destinului: se aduna toate cifrele care formeaza data personala de nastere pana cand vei obtine un numar format dintr-o singura cifra (daca iti ies doua cifre, le aduni intre ele).

Spre exemplu, pentru o persoana nascuta in data de 10 februarie 1980 se aduna 1+0+2 +1+9+8+0. Numarul obtinut este 21. Se aduna 2+1. Cifra finala obtinuta, adica numarul destinului, este 3. In continuare, iti vom prezenta si interpretarile numerologice pe care le presupune cifra destinului pe plan sexual:

1 – Daca ai ca cifra a destinului cifra 1 inseamna ca pentru tine sexul este extrem de important intr-o relatie si ca dai dovada de creativitate si initiativa atunci cand te afli in intimitate cu persoana iubita. Esti destul de sigura pe sexualitatea ta si de cele mai multe ori nu intampini probleme atunci cand vine vorba de a o exprima. Standardele si asteptarile tale pe plan sexual sunt inalte, iar uneori partenerul tau de viata are sentimentul ca nu poate tine pasul cu tine. Esti pasionala si faci declaratii de dragoste incendiare, poate putin cam exagerate, poate putin cam mult sub imboldul momentului, care pot fi interpretate gresit de un partener cu o energie sexuala mai scazuta decat a ta. Uneori, ai tendinta de a fi egoista, de a-ti domina partenerul sau de a urmari propria satisfactie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri