27 Iunie 2007 publicat în Lifestyle 18 share-uri

Calculeaza care este numarul destinului tau pentru a afla mai multe despre tine, despre drumul tau in viata, despre cariera, despre calitatile pe care trebuie sa le pui in valoare si defectele pe care trebuie sa le depasesti.

Cifra 7

Tu trebuie sa inveti sa iti pui in valoare aptitudinile analitice. Iti place sa analizezi si sa te autonalizezi. Ai nevoie de timp cu tine insati si uneori ceilalti nu pot intelege dorinta ta de a fi singura.

Nu vei multmita pana cand nu vei deveni o autoritate in domeniul pe care l-ai ales. Esti una dintre putinele persoane care pot sa studieze si sa inteleaga domenii mai dificile.

Esti oarecum introvertita si multi dintre prietenii tai pot realiza la un moment dat ca nu te cunosc cu adevarat. Iti place sa lucrezi singura, in ritmul tau propriu. Nu iti arati sentimentele si emotiile foarte des.

Esti perfectionista, iar aceasta tendinta se poate transforma si intr-un defect. Esti rationala si calculata. Uneori, ceilalti pot considera ca iti lipseste sensibilitatea. Atunci cand esti confruntata cu o situatie emotionala nu stii cum sa reactionezi.

Nu prea ai incredere in ceilalti, esti foarte critica si nu te adaptezi prea usor. Trebuie sa inveti sa depasesti aceste defecte.

Cifra 8

Ai nevoie de realizari financiare si de securitate. Scopul tau este sa urci cat mai mult in ierarhia sociala. Esti incredibil de ambitioasa si poti sacrifica multe doar pentru a reusi. Ceilalti au mare nevoie de tine.

Ai toate aptitudinile necesare pentru a deveni un manager de succes. Te descurci bine atunci cand vine vorba de bani. Nu esti foarte cheltuitoare, dar oricum nu ar fi o problema pentru ca stii cum trebuie sa faci bani.

Mare parte din reusitele tale se bazeaza pe abilitatea innascuta de a ii intelege pe ceilalti. Iti poti da seama de caracterul unei persoane in cateva secunde si te inseli foarte rar. Esti foarte increzatoare in tine.

Defectul tau este ca devii prea ambitioasa si nu vei fi niciodata multumita cu tine insati. Iti place ca lucrurile sa se faca bine si rapid si te enervezi cand simti ca nu reusesti sa progresezi. Banii pot deveni mai importanti decat orice alt aspect al vietii tale.

Cifra 9

Pentru tine sentimentele sunt mai importante decat gandirea rationala, rece. Trebuie sa inveti sa fii atenta la emotiile tale si ale celorlalti. Nu vei fi multumita de tine insati decat daca ii ajuti pe ceilalti. Lucrezi bine cu oamenii si ai potentialul de a ii influenta.

Trebuie sa cultivi compasiunea, sa fii toleranta si sa fii atenta la nevoile celorlalti. Ai foarte multe de oferit si daca devii egoista, vei avea intotdeauna probleme. Este misiunea ta sa te implici in viata celorlalti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Image main ArtTower from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri