27 Iunie 2007 publicat în Lifestyle 18 share-uri

Calculeaza care este numarul destinului tau pentru a afla mai multe despre tine, despre drumul tau in viata, despre cariera, despre calitatile pe care trebuie sa le pui in valoare si defectele pe care trebuie sa le depasesti.

Esti o persoana oarecum dependenta de ceilalti si te descurci cel mai bine atunci cand lucrezi in echipa sau in parteneriat. Esti modesta si nu tii neaparat sa fii laudata. Tot ce conteaza pentru tine este sa fii multumita de tine insati. Esti foarte atenta la detalii si ai aptitudini de oganizare.

Esti o persoana foarte populara si pe masura ce iti urmezi calea, aproape toata lumea te va admira. Nu lucrezi pentru bani, ci iti pui aptitudinile in slujba idealurilor tale.

Printre defectele tale se numara tocmai sensibilitatea acuta. Poti fi ranita cu usurinta si e posibil sa fii timida si nesigura. Esti o fire visatoarea si uneori preferi sa visezi cu ochii deschisi decat sa actionezi. Nu esti o fire practica. Iti doresti sa ii ajuti pe ceilalti indiferent daca ei vor sau nu sa fie ajutati.

Cifra 3

Esti foarte creativa, optimista, vesela. Iti place sa transmiti voiosia ta si pofta de viata si celorlalti, asa ca ai putea lucra in domeniul showbiz-ului. Ai o latura artistica puternic dezvoltata, dar in mod curios te-ai descurca foarte bine si in vanzari sau in relatii publice. Esti plina de imaginatie si entuziasm, motiv pentru care multi cauta compania ta.

Esti prietenoasa, iubitoare, sociabila, esti plina de sarm si poti purta conversatii cu orice tip de oameni. Rolul tau este acela de a inspira si de a motiva.

Prietenii sunt deosebit de importanti pentru tine si trebuie sa inveti sa fii o prietena buna pentru cei apropiati tie. Abilitatea de a relationa cu ceilalti te va ajuta foarte mult atat in cariera, cat si in viata privata.

Uneori nu reusesti sa te aduni, ai prefera sa lenevesti sau pur si simplu nu esti perseverenta. Un defect major pe care trebuie sa il depasesti este tendinta de a barfi.

Cifra 4

Tu trebuie sa inveti sa fii pragamatica si consecventa. Trebuie sa fii pregatita pentru a lucra mult astfel pentru a reusi.

Ai putea lucra in domenii tehnice ce implica atentie la detalii. Daca vei prefera un domeniu artistic, atunci muzica este potrivita pentru tine. Multi fizicieni, constructori, arhitecti, ingineri si mai ales chirurgi au acest numar al destinului. Te vei descurca bine in orice domeniu ce presupune organizare si atentie la detaliu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri