Este o prezenta senzuala. Are un zambet cu adevarat cuceritor, un par stralucitor si sexy, ochi patrunzatori, ca de felina, buze provocatoare. Are o privire care te cucereste, sfideaza si ucide in acelasi timp. Are un chip care subjuga si atrage ca un magnet. In 2009 a fost desemnata beauty icon al ultimului deceniu. Este da, Angelina Jolie, frumusetea de la Hollywood care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este Angelina Jolie, frumusetea care stie ce inseamna stilul. Una dintre cele mai talentate, inteligente si apreciate actrite de pe taramurile americane, Angelina Jolie, nu inceteaza niciodata sa ne uimeasca prin tinutele sale si prin aspectul ireprosabil al acestora. Chiar daca de-a lungul timpului, stilul actritei a trecut prin focul anumitor schimbari, mai mari sau mai mici, coafurile Angelinei Jolie au fost intotdeauna desavarsite. Coafurile si tunsorile adoptate in viata de zi cu zi sau la ceremoniile si ocaziile speciale ne dezvaluie pe rand o altfel de Angelina Jolie- femeia rebela, femeia eleganta, femeia care stie ce inseamna feminitate, femeia naturala, adepta a simplitatii, femeia sofisticata, femeia exuberanta si extravaganta, femeia sensibila si femeia puternica, sigura pe ea. In minigaleria foto de mai jos, va prezentam 20 dintre cele cunoscute coafuri purtate de Angelina Jolie in diferite imprejurari.
DESCHIDE PREZENTAREA

Este o prezenta senzuala. Are un zambet cu adevarat cuceritor, un par stralucitor si sexy, ochi patrunzatori, ca de felina, buze provocatoare. Are o privire care te cucereste, sfideaza si ucide in acelasi timp. Are un chip care subjuga si atrage ca un magnet. In 2009 a fost desemnata beauty icon al ultimului deceniu. Este da, Angelina Jolie, frumusetea de la Hollywood care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este Angelina Jolie, frumusetea care stie ce inseamna stilul. Una dintre cele mai talentate, inteligente si apreciate actrite de pe taramurile americane, Angelina Jolie, nu inceteaza niciodata sa ne uimeasca prin tinutele sale si prin aspectul ireprosabil al acestora. Chiar daca de-a lungul timpului, stilul actritei a trecut prin focul anumitor schimbari, mai mari sau mai mici, coafurile Angelinei Jolie au fost intotdeauna desavarsite. Coafurile si tunsorile adoptate in viata de zi cu zi sau la ceremoniile si ocaziile speciale ne dezvaluie pe rand o altfel de Angelina Jolie- femeia rebela, femeia eleganta, femeia care stie ce inseamna feminitatea, femeia naturala, adepta a simplitatii, femeia sofisticata, femeia exuberanta si extravaganta, femeia sensibila si femeia puternica, sigura pe ea. In minigaleria foto de mai jos, va prezentam 20 dintre cele cunoscute coafuri purtate de Angelina Jolie in diferite imprejurari.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri