Influenta cifrei energetice asupra existentei tale nu este covarsitoare, insa se manifesta cu delicatete in toate domeniile vietii. Cifra energetica reprezinta locul pe care este cel mai probabil sa il atingi in viata, menirea, sensul, acel rost al tau in lumea inconjuratoare spre care ar trebui sa se canalizeze constructiv energiile.

Viata este energie aflata intr-o dinamica continua. Viata se bazeaza pe principii armonice si de echilibrare a exceselor sau a deficientelor energetice. Fiintele sunt alcatuite din vibratii de energie pe care le transmit lucrurilor, obiectelor, persoanelor din jur, universului sau le stocheaza la randul lor. Obiectele sunt incarcate de energie. Sunetele poarta in ele vibratii cu energie. Literele si cuvintele au si ele o anumita vibratie energetica. Printre multe altele, numerologia studiaza si influentele energetice din viata unei persoane pornind de la data nasterii si de la numele pe care il poarta.

Influenta cifrei energetice asupra existentei unui individ nu este covarsitoare, insa se manifesta cu delicatete in toate domeniile vietii. Cifra energetica reprezinta locul pe care este cel mai probabil sa il atingi in viata, menirea, sensul, acel rost al tau in lumea inconjuratoare spre care ar trebui sa se canalizeze constructiv energiile pe care le porti, ajutandu-te sa ajungi la un echilibru cu tine insati si cu ceilalti.

Cifra energetica se calculeaza insumand cifra destinului si a numelui. Cifra energetica imbina in esenta sa influentele celorlalte doua cifre si ceea ce poate fi valorificat din ele. Configuratiile numelui si ale zilei de nastere nu sunt deloc intamplatoare si sunt astfel create incat pot sugera afluxul de energie care influenteaza o persoana de-a lungul intregii sale existente. Prin urmare, pentru a afla care este cifra ta energetica, mai intai de toate trebuie – in cazul in care nu le stii deja -sa afli care sunt cifrele numelui si ale destinului.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă

Cum poti calcula cifra destinului? Numerologia ne invata. In primul rand, se face suma tuturor cifrelor din data de nastere- se aduna ziua, luna si anul nasterii. Daca rezultatul obtinut este un numar format din doua cifre, acestea se aduna la randul lor intre ele. Spre exemplu, pentru o persoana nascuta in data de 17 iulie 1980, cifra destinului se calculeaza astfel: 1+7+7+1+9+8+0= 33, iar 3+3=6. Asadar, cifra destinului este 6 in acest caz.

Fiecarei litere din nume ii este asociata o anumita cifra si respectiv: a, j, s -1; b, k, t – 2; c, l, u -3; d, m, v, -4; e, n, w -5, f, o, x, -6, g, p, y -7; h, q, z -8; i, r -9, iar cifrele corespunzatoare fiecarei litere a numelui se insumeaza pana cand la final ramane o singura cifra. Aceasta este cifra numelui. In continuare, iti prezentam si principalele semnificatii ale cifrelor energetice, cunoscute de altfel si sub numele de cifre fundamentale sau de cifre ale realitatii:

Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri