De ce ar trebui noi sa stim care sunt cifrele provocarilor din viata noastra si ce reprezinta acestea? In momentul in care intelegi cerintele propriului numar al provocarii, vei sti cum sa controlezi mai bine anumite aspecte ale vietii tale, minimalizand ecoul "caderilor" si obstacolelor care pot aparea pe parcursul vietii.

Cifra provocarilor 6 – Cei care au cifra 6 ca cifra a provocarii sunt persoane perfectioniste, cu standarde si asteptari foarte inalte atat asupra propriei persoane cat si asupra celorlalti, de multe ori imposibil de realizat. Ceri prea mult, esti egocentrica si increzuta, vrei sa domini, sa-ti impui vointa, nu acccepti si punctele de vedere ale celorlalti ceea ce conduce la o intelegere deficitara si relatii gresite cu cei din jur mai ales in cea de a doua perioada a vietii. In primul ciclu de viata, este foarte probabil ca te-ai angajat in dispute si conflicte cu parintii, conflicte ce tin de disputarea autoritatii. Trebuie sa realizezi ca oamenii nu sunt perfecti si sa-i accepti asa cum sunt si sa inveti lectia acceptarii si a iubirii neconditionate.

Cifra provocarilor 7 – Provocarea suprema a persoanelor ce au ca cifra reprezentativa cifra 7 este legata de gestionarea emotiilor si a sentimentelor. De multe ori, acestea traiesc cu impresia ca legea supravietuirii este egala cu infranarea sau tinerea sub control a sentimentelor. In copilarie si adolescenta, aceasta problema se poate traduce prin introvertire, izolarea de ceilalti si chiar prin retragerea din realitate. In celelalte doua cicluri, persoana se expune unor seturi de ganduri negative si critici la adresa propriei persoane si a celor din jur. La maturitate, daca aceasta provocare nu este depasita, se poate ajunge la ipohondrie, la asumarea si plafonarea in rolul de victima, la negarea existentei oricarei urme de speranta si chiar la complacerea in singuratate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Cifra provocarilor 8 se traduce printr-un puternic sentiment de superficialitate, de materialism si de lacomie. Felul tau de a judeca circumstantele si pe ceilalti se reduce exclusiv la bani si posesiuni materiale, la imaginea de sine si la statutul social. Este foarte posibil ca in primul ciclu de viata sa-ti fi dezvoltat aceasta tendinta prin incapatanarea de a face lucrurile numai dupa bunul plac, prin manipularea celorlalti, prin dorinta de a obtine din orice lucru un castig. Cheia personala a fericirii ca si adult nu este insa reprezentata de putere, statut sau bani, ci de familie, prieteni sau sentimente mai presus de ceea ce poate fi exprimat in cifre – aceasta este provocarea pe care trebuie sa o depasesti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri