De ce ar trebui noi sa stim care sunt cifrele provocarilor din viata noastra si ce reprezinta acestea? In momentul in care intelegi cerintele propriului numar al provocarii, vei sti cum sa controlezi mai bine anumite aspecte ale vietii tale, minimalizand ecoul "caderilor" si obstacolelor care pot aparea pe parcursul vietii.

Daca toate cele trei cifre sunt identice inseamna ca destinul incearca sa te invete o lectie punand in calea ta, de-a lungul intregii existente, probleme si situatii neplacute. Interpretarile acestor cifre reprezinta obstacolele, dificultatile si piedicile cu care o persoana se confrunta in anumite perioade ale vietii. Iata care sunt si interpretarile cifrelor provocarilor (interpretarile sunt aceleasi pentru pentru toate cele trei cifre si perioade):


Cifra provocarilor 0
– Nu exista doar o provocare anume, ci mai multe, venind din mai multe directii. Cei care au cifra provocarii 0 sunt persoane complexe din punct de vedere spiritual, insumand trasaturile celorlalte numere. De-a lungul vietii apar probleme legate de imposibilitatea de a lua decizii, de a fi multumit de ele sau de a actiona in sensul implinirii propriilor dorinte. Pentru a le depasi, aceste persoane trebuie sa invete sa aiba mai multa incredere in ele insele si sa fie dispuse sa actioneze, indiferent de riscuri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Cifra provocarilor 1 – Cifra provocarii 1 are mare legatura cu stima de sine si increderea in propriile capacitati. Cei care au acesta cifra a provocarii au in permanenta senzatia ca au fost nedreptati de imprejurari, de circumstante si ca sunt victime ale destinului. Sunt de aceea tot timpul in defensiva, resimt o oarecare amaraciune si nu isi asuma responsabilitatea atunci cand vine vorba de propria nefericire, invinovatindu-i pe cei din jur pentru ceea ce li se intampla. Este foarte probabil ca incapacitatea de a se face auziti, lasandu-se in acelasi timp dominati si influentati de ceilalti, sa aiba radacini in copilarie, in relatiile cu parintii. Depasirea acestei provocari presupune luarea in considerare a propriilor dorinte in detrimentul dorintelor celorlalti.

Cifra provocarilor 2 - In primul ciclu de viata, te confrunti cu lipsa ambitiei si cu nevoia de a primi aprobarea din partea celorlalti (si faci orice ca sa o castigi) sau chiar cu o imagine deformata a propriei persoane. Esti de aceea de o sensibilitate exagerata si ai un ego ce poate fi ranit cu usurinta. In viata adulta, daca nu invata sa-si controleze resentimentele si sentimentele de vina, reprezentantii cifrei 2 vor manifesta tendinta spre dependenta sentimentala si emotionala si se vor lasa antrenati in relatii problematice sau chiar abuzive.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri