Impletituri inedite si decupaje surprinzatoare, pantofi si sandale ce amintesc de cizmele sezonului trecut ce acopereau permisiv sau mai sfios glezna, culori vii, imbietoare sau culori clasice, neutre sau dulci, inspiratie punk sau retro, sireturi si catarame care ne incanta separat sau suprapuse, franjuri ce ne intorc cu gandul si moda in anii 70, fermoare sic amplasate ingenios, miniaplicatii metalice, platforme si tocuri inalte, conice sau stiletto, indraznete si provocatoare de-a binelea contrastand cu pantofii cu toc mediu sau comozi (fara toc!) de-a dreptul acestea sunt cateva din propunerile cu care designerii de moda vor sa ne incante ochii si piciorusele in 2010. Odata cu iminenta venire a primaverii, pe marile pasarele de moda si in magazine noile colectii de primavara-vara si-au facut triumfal intrarea. Garbo a tras cu ochiul la propunerile unor branduri cunoscute si a ales pentru voi cateva din cele mai interesante si reprezentative modele de pantofi si sandale specifice sezonului de primavara-vara.
DESCHIDE PREZENTAREA

Impletituri inedite si decupaje surprinzatoare, pantofi si sandale ce amintesc de cizmele sezonului trecut ce acopereau permisiv sau mai sfios glezna, culori vii, imbietoare sau culori clasice, neutre sau dulci, inspiratie punk sau retro, sireturi si catarame care ne incanta separat sau suprapuse, franjuri ce ne intorc cu gandul si moda in anii ‘70, fermoare sic amplasate ingenios, miniaplicatii metalice, platforme si tocuri inalte, conice sau stiletto, indraznete si provocatoare de-a binelea contrastand cu pantofii cu toc mediu sau comozi (fara toc!) de-a dreptul – acestea sunt cateva din propunerile cu care designerii de moda vor sa ne incante ochii si piciorusele in 2010. Odata cu iminenta venire a primaverii, pe marile pasarele de moda si in magazine noile colectii de primavara-vara si-au facut triumfal intrarea. Garbo a tras cu ochiul la propunerile unor branduri cunoscute si a ales pentru voi cateva din cele mai interesante si reprezentative modele de pantofi si sandale specifice sezonului de primavara-vara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Primăvara în care accesoriile ”înfloresc”. Cerceii florali masivi - un must-have spectaculos al sezonului Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri