Nu sunteti curiosi sa descoperiti ceea ce se afla dincolo de 2010? Nu va intriga ceea ce se ascunde in miezul lui 2011, preambulul care ne arunca la picioarele misteriosului 2012, an pe seama caruia circula cele mai bizare, controversate si intunecate ipoteze?

2010 abia a inceput si promite ca vine cu de toate… 2010 abia a inceput si mai avem multe, multe de aflat despre el… Dar nu sunteti curiosi sa descoperiti ceea ce se afla dincolo de acest an? Nu va intriga ceea ce se ascunde in miezul lui 2011, preambulul care ne arunca la picioarele misteriosului 2012, an pe seama caruia circula cele mai bizare, controversate si intunecate ipoteze? Viitorul mai indepartat nu vi se pare mai incitant si mai provocator decat cel apropiat? Daca da si daca sunteti curiosi sa elucidati cateva dintre secretele lui 2011, iata cateva din barfe si previziuni astrologice care circula pe seama lui 2011. Vom trai si vom vedea sau... vom trai pe bune ceea ce ne prezic astrele?

Berbec - Cu Jupiter intervenind in mod constant in viata Berbecului, 2011 se anunta a fi un an agitat si nelinistit, un an al jocurilor sociale si al legaturilor interumane intense. Berbecul trebuie sa arate ca stapaneste pe deplin rolul principal intelegand si supunandu-se in acelasi timp prioritatilor celorlalti. Pe plan personal, conjuctura lui Venus adauga sare si piper relatiei cu partenerul de viata, adauga multe controverse si nelinisti sufletesti, dar si clarificare, adevar, viziune si luciditate in viitorul apropiat. Pentru mobilitatea si bunul mers al relatiilor, conjucturile astrele cer compromisuri. Sub impulsurile a doua alte planete Jupiter si Saturn, 2011 va fi un al aprofundarii relatiei, fie al rupturii definitive, iar concesiile, daca acestea vor exista, vor fi nu in favoarea Berbecului, ci a partenerului sau de viata. La inceputul anului, maximum de energie si vitalitate este promis Berbecului.

Taur – Evenimentele incontrolabile ale lui 2010 si apele tulburi pe care le-ai creat in jurul tau fara sa vrei te vor afecta in mod direct in 2011. Sa nu te miri de situatiile ciudate si imposibile, aparent fara iesire in care te vor pune astrele in 2011. Dialogul calm, ruptura de norme si prejudecati, diplomatia, evitarea pe cat posibil a conflictelor – acestia ar fi asii pe care ar trebui sa-i scoti ocazional din maneca. Influenta lui Venus, Uranus si Jupiter va fi resimtita pe planul creator al proiectelor, unde energia ta atinge cote maxime. In ciuda indispozitiilor temporare si a schimbarilor bruste de stare ale partenerului, astrele promit liniste si pace in casa iubirii pentru Taur. Mai mult decat in 2010, anul 2011 promite armonie si o oarecare stabilizare a situatiei financiare. In lunile de vara, angajamentele oficiale, contractele sau afacerile care se incheie vor sta sub semnul norocului si a sansei. Atentie insa! Situatiile stresante nu par a te ocoli nici in acest an, iar perioadele de oboseala maxima si de slabiciune fizica te pandesc din umbra.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri