Poti sa alegi sa ignori, sa intorci capul in cealalta parte, sa ironizezi, sa crezi sau sa judeci insa un lucru este cert: atata timp cat exista energie pretutindeni vor exista si vampiri energetici.

Dar sa privim in imediata proximitate - la vecini, prieteni sau chiar familie. In cazul vecinilor exista situatii in care acestia fac intentionat diferite lucruri in circumstante nepotrivite pentru a-i irita pe cei din jur si pentru a crea un context negativ. Fie ca este vorba despre un anumit gen de muzica ascultata prea tare, fie ca este vorba despre gratare in fata blocului, reparatii in mod constant, tipete si urlete la orice ora din zi, intimidare fizica sau verbala - acesti oameni se hranesc efectiv cu nefericirea altora, bucurandu-se in momentul in care au reusit performanta sa supere, sa infurie sau sa intristeze pe cineva.

In cazul grupului de prieteni exista in majoritatea situatiilor un gen de persoana care iti provoaca o stare de indispozitie. Aceasta te oboseste psihic cu detalii, discutii irelevante, barfe, cuvinte rautacioase adresate unei terte persoane sau pur si simplu desfiinteaza orice veste buna pe care vrei sa o impartasesti. Nu conteaza faptul ca ai fost promovata, ai luat un examen foarte greu, ai castigat la loto, ti-ai cumparat apartament, ti-ai renovat casa – vampirii energetici vor gasi intotdeauna o parte negativa in toate situatiile pozitive si vor pune accent pe aceasta pana vor reusi sa te demoralizeze. Astfel, la sfarsitul unei sesiuni cu un vampir energetic te vei simti trista chiar daca tu ai avut parte de cel mai frumos eveniment pana atunci. Lucrurile poat ajunge intr-un stadiu si mai avansat in momentul in care doar auzi numele persoanei respective sau afli ca urmeaza sa vina si incepi sa simti o stare de indispozitie si iritare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur

Exista si o situatie mai rea: atunci cand nu esti ascultata. Problemele sau bucuriile tale nu vor fi nici pe departe la fel de importante ca problemele zilnice, banale ale unui vampir energetic. In cursul conversatiei vei observa cand brusc, violent, tu nu vei mai fi subiectul discutiei, ci prietenul se va axa pe propriile probleme, va incepe un discurs lung, imposibil de stavilit si de-a dreptul obositor. Chiar daca in urma cu cateva minute erai bine dispusa si energica, pana la sfarsitul discutiei te vei simti secatuita, obosita, demoralizata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri