Ce iti place de fapt cel mai mult la tine insati? Dincolo de aspectele strict estetice, ai inteles cu adevarat de ce alegi sa-ti pui in evidenta o anumita parte a trupului? Femeile pentru care aspectul buzelor conteaza cel mai mult sunt persoane destul de sigure pe ele, cu o personalitate ardenta si pasionala, cu o intelegere intuitiva a a telului pe care si l-au propus in viata. O femeie care isi pune in evidenta sanii prin decoltee pronuntate, bluze mulate sau materiale vaporoase este o femeie cu o sexualitate foarte bine dezvoltata.

Esti acea femeie care nu isi concepe existenta zilnica fara machiaj? Sau esti chiar femeia care se simte pregatita sa faca fata provocarii unei zile noi doar atunci cand oglinda ii confirma ca are cei mai frumosi ochi din lume? Poate esti acea femeie -adepta a naturaletii sau a machiajului minimalist pentru care ziua pare fada daca nu a aruncat pe buze un strop de culoare si veselie. Faci parte poate din randul femeilor pentru care vestimentatia prevaleaza in fata machiajului? Nu te simti suficient de increzatoare in tine insati daca parul tau nu pica atragator pe umeri? Cat de bine iti cunosti fizicul si cum poate acest lucru sa-ti contureze portretul tau psihologic? Dar de fapt ce iti place de fapt cel mai mult la tine insati? Ce parte a trupului? Dincolo de aspectele strict estetice ("stiu ca am un par frumos – de ce sa nu mi-l pun in evidenta?", "sanii sunt punctul forte al trupului meu- de ce sa nu mizez in deciziile mele vestimentare pe acest atu?"), ai inteles cu adevarat de ce au loc aceste preferinte de multe ori involuntare si neconstientizate? De ce buzele si nu ochii?... De ce ochii si nu buzele?...

Un barbat ar spune ca o viata este insuficienta pentru a intelege in totalitate personalitatea unei femei. Un psiholog ar spune ca personalitatea unei femei este un cumul de complexitati pentru a caror descifrare ai nevoie de o buna intelegere a naturii feminine. O femeie va spune mereu ca nu o sa oboseasca niciodata sa se reinventeze si sa se descopere pe ea insasi. Extrem de important este pentru o femeie modul in care stie sa se puna in evidenta, precum si clipa in care devine constienta de ceea ce are mai frumos trupul sau. Cu siguranta, in viata oricarei femei a avut loc acel moment glorios in care a facut cunostinta cel mai bine cu oglinda si mai ales cu sine insasi. Fiecare femeie stie ca trupul sau are un "ceva" cel mai frumos, o anumita parte care o scoate din anonimat. Instinctiv sau prin metoda empirica, stii ca o anumita haina te avantajeaza, o anumita culoare ti se potriveste, un anumit stil te reprezinta, stii ca ai buzele frumoase si nu eziti sa arati acest lucru, te simti frumoasa si increzatoare atunci cand iti scoti in evidenta picioarele intr-o fusta mini si sexy. Cunoasterea fizicului si punerea in evidenta a aspectelor sale armonioase denota o foarte buna cunoastere a atuurilor fizice. Dar nu numai... Sa auzim insa si parerea psihologilor referitor la acest lucru:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Test de dragoste: Ce semn arată că sunteți suflete pereche? Test de personalitate: Ce nume ai fi avut dacă te-ai fi născut în altă epocă?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri