1 Februarie 2010 publicat în Lifestyle 61 share-uri

De ce si cu ce ne-ar ajuta sa stim care este numarul nostru karmic reprezentativ? Numarul karmic este unul dintre cele mai interesante si provocatoare numere in numerologie. Interpretarile numerologice karmice te pot ajuta sa-ti echilibrezi experientele anterioare cu cele ale prezentului, corectand totodata actiunile negative provenite din vietile trecute.

Numarul karmic 7 – Poate ca sirul de evenimente mai putin benefice din vietile tale anterioare nu ti-au permis sa evoluezi spiritual si poate ca nu ai inteles ca de-a lungul existentelor pamantesti ne putem influenta, schimba sau chiar consuma destinul. Opozitia fata de schimbare, intoleranta fata de sine insasi, teama de necunoscut sau uneori o teama generalizata, nesiguranta, iresponsabilitatea si confuzia sentimentala sunt lucruri de care incerci sa te vindeci de-a lungul existentelor tale spirituale si fizice. Karma actuala presupune vointa, folosirea in mod constructiv a propriei vitalitati si dorinta de a se ajuta pe sine insasi spre a-i putea sa-i ajute pe cei din jurul sau. Ai putea fi fericita in viata prezenta daca ai manifesta mai multa toleranta fata de sine, acceptare si iubire vizavi de propria persoana. Nu esti tu cel mai mare dusman al tau!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

Numarul karmic 8 – In vietile tale anterioare, nu de putine ori ai fost pusa in situatii in care au dominat lipsa autocontrolului si a stabilitatii, in mod special in relatia ta cu banii, si din aceasta cauza te-ai instrainat, i-ai dat la o parte sau i-ai neglijat pe cei dragi. Judecata ta deficitara se poate schimba insa prin eforturi constante din partea ta si bunavointa si pe masura ce vei intelege cum functioneaza legea cauzei si a efectului prin intermediul propriilor actiuni, iti vei crea propria realitate. Karma ta actuala presupune apropiere si atasament mai ales fata de familie, revansarea pentru greselile vietilor anterioare si ghidarea scopului existential in functie de binele celor din familie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri