Exista persoane care nu-si cunosc grupa de sange, insa ar trebui sa stii ca intre grupa de sange si caracterul tau exista o relatie foarte stransa.
Esti pesimista si daca te simti putin rau construiesti niste scenarii dramatice, cauti pe internet, te documentezi si dai diagnosticul inainte de a spune medicul ce ai. Ca sfat, este bine sa te relaxezi, sa stai intr-un loc retras si sa meditezi cateva zile. Iti place linistea si iubesti muntele.

Cu toate ca te temi de necunoscut, e cazul sa inveti sa o infrunti. Gata cu frica! Fa tot posibilul sa lupti cu emotiile, desi sunt o parte din tine.

Daca drumul tau spre fericire este blocat, priveste in alta parte. Nu te incapatana sa mergi pe acelasi drum incat sa nu vezi acel drum lung si plin de bucurii de langa tine.

Grupa de sange B


Daca ai acesta grupa de sange inseamna ca esti o persoana cu picioarele pe pamant si cu principiii de viata bine definite.
Iti place ca totul sa fie perfect in jurul tau si tii foarte mult la curatenie. Lucrezi foarte rar in echipa si consideri ca poti rezolva treaba de una singura. Incearca sa-ti ascunzi aerul de superioritate.
Nu esti o persoana statornica si iti place sa te muti, sa cunosti locatii noi. Daca ti se cere sa-ti schimbi locul de munca pleci in alt oras cu cea mai mare placere.

Pune accent si pe sentimente, nu doar ordinea inseamna tot in viata. Nu trebuie sa fii tu cea care hotarasti in toate, mai lasa-i si pe ceilalti sa decida si sa-si spuna parerea.

Alimentatia nu-ti face probleme, poti manca tot ce doresti. Ai o viata lunga si infectiile sunt singurele care-ti dau batai de cap uneori.
Ca mod de relaxare si tu adori linistea, iti place sa asculti valurile marii sau sa lenevesti pe o patura la racoare intr-o padure si sa asculti cantecul pasarelelor.


Grupa de sange AB


Creativitatea este cuvantul care te descrie cel mai bine. Esti o combinatie foarte interesanta dintre grupele A si B.

Iti place sa fii in centrul atentiei, sa ai multi prieteni si sa fii apreciata. Fara niciun fel de contacte nu poti fi tu si te-ai simti ca intr-o colivie. In orice relatie, la inceput esti introvertita, dar in timp ajungi sa devii extrovertita. Fiind cea mai rara grupa de sange cei din jurul tau sunt cu adevarat norocosi ca au cunsocut pe cineva ca tine. Esti atragatoare dar si misterioasa in acelasi timp. Iti place sa te lasi descoperita treptat si nu oferi totul pe tava de la prima intalnire.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Ghid pentru alegerea mobilierului interior Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri