Dar iubirea adevarata, una renascuta din nimic, te face frumoasa, darama si dizolva zidurile impietrite. Si ma uit in oglinda... si, in ciuda micilor tristeti pictate in ridurile din colturile gurii si a unei urme de durere anterioara ramasa la coltul stang al ochiului de care oricum nimeni nu-si da seama, nu sunt frumoasa... Ce-a mai ramas din mine... este cea mai frumoasa.

Poate ca nu ma crezi. Nu ma crezi cand iti spun ca sunt bine si ca rad nebuneste, atat de nebuneste ca imi vine sa iau lumea intreaga si sa o arunc inspre tine, sa-ti dau si tie sa musti o gura delicioasa din cel mai zemos si oprit fruct din lume numit binele etern. Poate nu ma crezi ca sunt satula pana peste cap de prea multa iubire, dar mereu vreau multa, mai multa, tot mai multa si caut solutii reale sa o inmultesc, sa o gasesc si sa o dau mai departe. Poate ca nu ma crezi cand iti spun, dar am descoperit ca noi femeile ne credem toate anihilate si inexistente fara iubire, dar putem la fel de bine sa o regasim in alte forme, sa o inventam din nimic, sa o scoatem din piatra acra si, in plus, sa va mai dam si voua din ramasite.

Poate ca nu nu ma crezi ca ma bucur acum de o cafea nepermis de buna si mi se pare buna, divina, perfecta doar pentru ca nu are gust si amintiri cu tine.

Poate ca nu ma crezi ca acum ma uit in oglinda, imi pictez buzele in rosu de ruj si imi spun seama ca iubirea, iubirea prea multa, usuca, cimenteaza suflet si pune riduri de piatra. Dar iubirea adevarata, una renascuta din nimic, te face frumoasa, darama si dizolva zidurile impietrite. Si ma uit in oglinda... si, in ciuda micilor tristeti pictate in ridurile din colturile gurii si a unei urme de durere anterioara ramasa la coltul stang al ochiului de care oricum nimeni nu-si da seama, nu sunt frumoasa... Ce-a mai ramas din mine... este cea mai frumoasa.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici”

Poate crezi ca stau mica si proasta intreband in stanga si in dreapta de tine si suspinand adanc. Asa as fi facut-o si pe asta daca mai eram inca copila cu suflet pur de atunci... Sau poate crezi ca nimeni nu ma intelege si ca stau singura si nefericita. Ehe... era odata. Eram tanara care speria ca tot ceea ce zboara ramane totusi langa tine.... Acum uita-te bine la mine... Ce nu vrea sa-mi apartina, este liber de tot sa plece...

Poate crezi ca nu imi invat copilul sa se scuture de lacrimi si sa nu-si puna sufletul cocoasa in fata vreunui coate-goale, cu vorbe promitatoare, frumos de dulci si mincinoase. Poate crezi ca nu-i spun sa iubeasca pe cel care intai de toate ii ofera iubire doar putin conditionata ca sa nu ajunga o trista, o plangacioasa si o visatoare incurabila. Poate crezi ca nu o invat sa mearga mai departe in viata, in loc sa se planga de cat de frica ii este de ea, stand cuminte langa o margine din ea... Cumva, trebuie sa le invete singura pe toate.

S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri