12 Ianuarie 2010 publicat în Lifestyle 681 share-uri

Cat de compatibila esti cu partenerul de viata si daca esti posibil sau nu sa atingi treapta suprema a compatibilitatii, cea yin-yang, poti afla luand ca punct de reper perioada anului in care esti nascuta.

2.Compatibilitatea Yin-Yang a celor nascuti vara

Cum se inteleg cei nascuti vara cu cei nascuti vara? Sunt uniti si tinuti laolalta de aceeasi dorinta de a schimba ordinea prestabilita a lucrurilor, de aceeasi dorinta de reusita, de cautarea a noilor inceputuri, de perfectionare si autodepasire. Echilibrul Yin si Yang in acest cuplu poate fi adus cu greu si numai prin diversificare, iubire neconditionata si depasirea conflictelor iscate de doua personalitati ce tintesc aceleasi idealuri.

Cum se inteleg cei nascuti vara cu cei nascuti toamna -formeaza doua personalitati la fel de puternice, la fel de indaratnice si incapatanate, la fel de dornice sa traiasca momentul si sa provoace valurile de energie si entuziasm in trairea pura a momentului incat conflictele si discutiile in contradictoriu sunt deseori inevitabile. In acest cuplu, se ajunge la armonia Yin-Yang doar prin renuntarea de sine in favoarea celuilalt.

Cum se inteleg cei nascuti vara cu cei nascuti iarna – Impulsivitatea, energia si impetuozitatea felului de a fi a celor nascuti vara ascund in ele ceva care sperie firea ultraintuitiva, sensibila si maleabila a partenerului nascut iarna. Se poate ajunge la o compatibilitate optima doar daca cei doi sunt dispusi sa se cunoasca si sa se descopere reciproc, fara sa se plictiseasca investigand, sondand si cercetand puterea de a iubi si de a suporta a celuilalt.

3.Compatibilitatea Yin-Yang a celor nascuti toamna

Cum se inteleg cei nascuti toamna cu cei nascuti toamna – Pe masura ce conditiile materiale de viata ale celor nascuti toamna se amelioreaza, le parvin si satisfactiile spirituale. In cadrul acestui cuplu se mizeaza foarte mult pe latura materiala si pe implinirile concrete, palpabile, realizabile. Pentru ambii parteneri, confortul material inseamna siguranta, inseamna protectie si inseamna posibilitatea de a explora si celelalte laturi ale vietii. Un cuplu prea practic si prea cu picioarele pe pamant pentru a atinge un nivel inalt de compatibilitate.

Cum se inteleg cei nascuti toamna cu cei nascuti iarna – Chiar daca avem de a face in acest cuplu cu un realist si un idealist, in timp si trecand proba pasiunii si a rezistentei ei, in acest cuplu se poate ajunge la o legatura destul de puternica si subtila. Exista trasaturi de caracter in comun, obiective de viata care se suprapun pe alocuri, dar exista si dorinta partenerului nascut iarna spre independenta si libertate. Neplacerile sunt inevitabile in acest cuplu, insa pot depasite mai mult sau mai putin, in functie de existenta unor spirite sanatoase si deschise.

4.Compatibilitatea Yin-Yang a celor nascuti iarna

Cei nascuti iarna cu cei nascuti iarna – Cum se inteleg cei doi? Bine, am putea spune, daca ne referim la o relatie lina, domoala, frumoasa, pasnica, fara prea multe urcusuri, coborasuri, turbulente sau rasturnari de situatii. Legatura dintre cei doi poate fi trainica si de lunga durata, insa lipsita de elanul si scanteile pe care numai marile pasiuni si focuri le aduc.

Foto fr si main: By Peter Hermes Furian /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri