Valorile personale te fac cine esti. Ele iti definesc caracterul. Fara acestea poti fi usor manipulata si influentata. Draga mea, te intreb astazi care sunt valorile personale pe care le pretuiesti cel mai mult?

Nu am sa-mi fac rau mie sau celorlalti. NU voi folosi raul ce mi-a fost facut mie pentru a face rau altora. Sunt responabila pentru propriile cuvinte si actiuni.

Familia si o relatie sanatoasa sunt foarte importante pentru mine. Imi onorez parintii in ciuda lipsurilor lor si ofer tuturor celor din jurul meu libertatea de a-si exprima propria individualitate.

Stabilitatea financiara si responsabilitatea sunt vitale. Un venit stabil, un acoperis deasupra capului, resurse sa pot sa-mi platesc cheltuielie si sa-mi hranesc si sa-mi imbrac trupul sunt vitale pentru buna functionare a fiintei mele. Lupt pentru visurile mele, cu dorinta de a impartasi cu ceilalti.

Ma apreciez si ma respect pentru talentele mele unice, perceptie si daruri. De asemenea, imi accept si umbra, care reprezinta eul meu intunecat, contientizand ca fara furie, durere si tristete, bucuria, pacea si dragostea nu ar avea nici o valoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Intelegand aceste lucruri despre mine ma ajuta sa ma tratez cu dragoste si respect. Nu exista raspunsuri gresite sau corecte. Acorda-ti timp si noteaza valorile cele mai importante pentru tine asa cum ti-am aratat mai sus. Aceste valori exista si o data acceptate , te pot impiedica sa te certi cand devi nervoasa in privinta finantelor sau cand citesti o carte in loc sa faci altceva. Vei intelege mai bine de ce faci ceea ce faci.

Constientizand ca starea emotionala are un efect foarte important asupra sanatatii tale fizice si mentale, inteligenta emotionala este o arta pe care e important sa o detii. Sa dai frau liber emotiilor tale atunci cand apar, fara a reprima anumite lucruri, te scuteste de boli fizice , si mentale.

Poate ca nu ai invatat la scoala toate aceste lucruri insa cu siguranta asa cum si eu am invatat si tu poti sa ceri ajutor si suport atunci cand ai nevoie, sa iti comunici nevoile, sa fii sincera cu tine in legatura cu limitele tale, sa investesti in propria persoana pentru a deveni persoana care iti doresti sa fii.

Cele mai încurajatoare citate despre succes Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Nu uita ca atat cat dai tu pe tine, atat vor da si ceilalti. Atat cat te iubesti si te respecti pe tine, atat o vor face si ceilalti.

Toate aceste lucruri te vor ajuta sa schimbi modul in care interactionezi cu oamenii, sa faci o selectie mult mai buna a oamenilor pe care ii pastrezi in jurul tau si chiar sa atragi in viata ta, persoane care impartasesc aceleasi valori cu tine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri