Fizionomic vorbind, dar si intr-o perspectiva psihologica si comportamentala, sprancenele, in forma lor naturala sau pensate si corectate, pot dezvalui lucruri inedite despre felul tau de a fi.

Daca ochii sunt oglinda sufletului, atunci nu putem ajunge pana la el ignorand portile care il pazesc: sprancenele. Fizionomic vorbind, dar si intr-o perspectiva psihologica si comportamentala, sprancenele in forma lor naturala (nepensate sau pensate astfel incat sa le fie pastrata linia fireasca), precum si modalitatea in care le stilizam, conturandu-le sau corijandu-le forma, pot dezvalui multe despre felul tau de a fi. Iata ce spun sprancenele tale despre gandirea, simtirea si caracterul pe care il ai:

Sprancenele rotunjite indica un spirit intreprinzator, o persoana descurcareata si capabila sa-si coordoneze in mod corect actiunile inspre obtinerea de beneficii personale.

Sprancenele suple si arcuite sunt sprancenele frumusetii si ale armoniei. Posesorii si posesoarele acestor tipuri de sprancene sunt oameni echilibrati, meniti sa ofere echilibru persoanelor din jur si si sa primeasca la randul lor multumire si lucruri pozitive. Sprancenele arcuite indica deopotriva intelegere, compasiune, frumusete sufleteasca, un spirit inalt, aflat deasupra micilor meschinarii si superficialitati umane, dar si capacitatea de a innoda relatii interumane deosebite, frumoase, cu o durata de supravietuire mare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș Principiile de bază ale mașinii CNC

Sprancenele inaltate in sus apartin personalitatilor pozitive si optimiste, cu o viziune colorata asupra vietii si sensurilor ei, temperamentelor deschise si sincere, cordiale si generoase, ce se pricep de minune sa atraga simpatia si increderea celor din jur. Sprancenele inaltate in sus tradeaza si asumarea de responsabilitati si angajarea voluntara in actiuni inedite, periculoase si incitante, de care multi fug.

Sprancenele ascutite, in forma de V, sunt sprancenele persoanelor cu un spirit ager si o minte sclipitoare in chestiuni financiare, avand o personalitate dramatica, creativa, efervescenta si pasionala.

Sprancenele imbinate – Sprancenele care se unesc la baza nasului semnaleaza un caracter agitat si nelinistit, sensibil si depresiv uneori, avand tendinta de a evalua tot ceea ce i se intampla in jur, incercand sa inteleaga si sa disece totul. Persoana posesoara a acestor sprancene nu stie sa se relaxeze si sa se bucure de micile frumuseti ale vietii, iar atunci cand vine vorba de binele propriu se transforma, chiar si fara sa-si dea seama, in propriul dusman.

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri