In ciuda faptului ca este prea putin cunoscut, horoscopul australian este un horoscop veridic ce porneste de la veneratia si respectul de zeci si sute de ani pe care vechii aborigeni il purtau Naturii si fiintelor pe care aceasta le adaposteste. Va invitam sa patrundem in tainele intelepciunii australiene si sa descoperim care sunt particularitatile celor 12 zodii ale horoscopului australian:

Cu siguranta ca unul dintre acele locuri in care natura ne demonstreaza ca nu se joaca de-a viata, ci ca o creeaza este Australia, unul dintre cele mai bogate habitate din lume. Aici exista o biodiversitate ridicata si gasim sute de specii de animale si plante. Australienii credeau in intelepciunea Mamei Naturi si a animalelor pe care aceasta le adaposteste, in implicatiile lor spirituale si in puterea simbolurilor acestora.

Animalele sunt cele care ne invata pe noi, fiintele umane, cum sa dezlegam misterul vietii ne bucuram cu simplitatea de ea. In ciuda faptului ca este prea putin cunoscut, horoscopul australian porneste de la veneratia si respectul de zeci si sute de ani pe care vechii aborigeni il purtau Naturii si fiintelor pe care aceasta le adaposteste In ceea ce priveste perioadele, numarul zodiile si modul in care este structurat, horoscopul australian este similar celui european.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Celor 12 zodii si decade ale horoscopului european le corespund cele 12 zodii ale horoscopului australian, fiecarei zodii australiene fiindu-i asociat cate un animal indigen. Prin urmare, fiecare zodie reprezentata printr-un animal este definitorie pentru caracterul si destinul unei persoane. Conform zodiacului australian, indiferent de semnul zodiacal caruia ii apartine o anumita persoana, abia dupa ce parcurgem viata si luam contact si cu celelalte semne zodiacale ajungem la vindecare, echilibru si la descoperirea de sine. Va invitam asadar sa patrundem in tainele intelepciunii australiene si sa descoperim care sunt particularitatile celor 12 zodii ale horoscopului australian:

Cangur (concide cu zodia Berbec din zodiacul european - 21 martie - 20 aprilie) – Miscare si repaus – Cunoastere si Cautare continua

In mod paradoxal, Zodia Cangurului Rosu reprezinta una dintre cele mai loiale si flexibile zodii ale horoscopului. Reprezentantii acestui semn pun mare pret pe loialitate, pe puterea de sacrificiu, pe capacitatea de a darui celorlalti, pe taria de a apartine unui grup si de a ramane fidel scopului general. Cei nascuti sub acest semn nu se adapteaza oricarui mediu, insa se adapteaza minunat intr-un mediu care le sugereaza siguranta, atmosfera calda si familiara si confort spiritual. Iau deciziile cu greu, insa atunci cand le iau, chiar daca constientizeaza ca nu au fost cele mai potrivite, nu dau niciodata inapoi. Femeile acestei zodii au foarte bine dezvoltat spiritul matern, sunt protectoare, afectuoase, blande, dar severe, mandre si cu dispozitii inegale, dispretuitoare si rele cu cei care incearca sa le sparga sistemul personal de valori.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri