In capul nostru, femeile astea stau de vorba si sporovaiesc ca cele mai bune prietene, discuta cate in luna si in stele, isi alina una alteia suferintele, se asculta una pe alta, isi fac timp, au rabdare, isi expun durerile, se framanta, isi cauta rostul, isi descanta de urat, isi spun povesti de frumusete, dorinte de fericire, fumeaza dintotdeauna un vis sau altul de iubire.

Ascultati ceea ce va spun ca va spun bine: daca intr-o femeie nu vietuiesc linistit mai multe femei, atunci nu vorbim despre aceeasi femeie care l-a ispitit pe Adam. Suntem maestre in prefacut, insa in arta prefacerii si a sinceritatii nu ne intrece nimeni. In capul nostru, femeile astea stau de vorba si sporovaiesc ca cele mai bune prietene, discuta cate in luna si in stele, isi alina una alteia suferintele, se asculta una pe alta, isi fac timp, au rabdare, vorbesc mai multe limbi la moda, schimba frantuzisme si se intrec in americanisme, se updateaza permanent cu ultimele noutati in materie de shopping si broken dreams, isi expun durerile, se framanta, isi cauta rostul, isi descanta de urat, isi spun povesti de frumusete, dorinte de fericire, fumeaza dintotdeauna acelasi vis sau altul de iubire.

Uneori, vocile din capul nostru se contrazic. Una spune ca nu mai poate, cealalta ii raspunde ca nu a facut totul ca sa poata. Una ii spune ca a ajuns la capatul puterii si se asaza comod pe poale, cealalta o trage de maneca sa se scoale odata, satula de atata resemnare. Una plange, cealalta ii sterge suparata, dar intelegatoare lacrimile. Una are crize de isterii, o alta ii tine o sedinta puternica de calmare. Uneori, in momentele sublime, sunt toate linistite, fericite si implinite. In secunda urmatoare, prinde contur un gand, apare o crapatura in zidul subtire al fericirii. Femeile astea dinlauntrul tau incep sa aiba frici, se tem, se simt mici, slabite, urate, neiubite, cad in depresii, vor schimbari radicale, vor sa devina mame si din nou fete de 16 ani, ar da orice sa-si poata arunca trecutul in masina de spalat si responsabiltatile in cosul de gunoi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Incep luptele si neintelegerile intre femei. Cand vezi ca se iau la harta astupa-ti urechile si inhaleaza in plamani din cel mai tare fum de tigara. Femeile se iau la harta cu pasiunea cu care iubesc, se trag de par cu ardoarea cu care isi doresc chestii marunte, se injura in limbaj curat de mahala cu aceeasi nonsalanta cu care au jurat sfant ca nu or sa injure niciodata, fac sa ploua si sa tune, se impung, isi reproseaza greseli din prezent si vinovatii trecute, pun degetul pe sare si apoi in rana. Una isi doreste ceva, cealalta opusul. Una este prea curajoasa, alta sta intr-un colt tremurand de frica si plangandu-si de mila. Una este inconjurata de singuratate si ganduri negre, depresive, cealalta vede in jurul ei numai culoare, viata si prietenie. Una nu stie sa ierte si sa uite, cealalta nici macar nu isi mai aduce aminte. Fiecare canta dupa cum ii joaca cealalta, toate vocile impreuna dau echilibrul si fiinta care suntem astazi.

Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri