Viata este frumoasa. Traieste-o din plin, pana la ultima clipa! Asta pentru ca nu stii absolut deloc ce se afla dupa ea, nici macar ce se poate intampla cu trupul tau. Iata cateva cazuri interesante:

Viata este frumoasa. Traieste-o din plin, pana la ultima clipa! Asta pentru ca nu stii absolut deloc ce se afla dupa ea, nici macar ce se poate intampla cu trupul tau. Iata cateva cazuri interesante:

Elena Hoyos a decedat in 1931 din cauza tuberculozei. Un admirator secret insa, tehnician in radiologie, s-a oferit sa-i plateasca intreaga inmormantare, punand-o intr-un mausoleu aflat in apropierea casei lui. Partea interesanta abia acum incepe. Contele Carl von Cosel (asa s-a autointitulat) nu a rezistat mult ispitei, furand cadavrul. S-a chinuit sa-l tina intreg folosind cabluri, ceara sau plastic topic. A si dormit de multe ori langa el. Treaba a mers de minune pana cand trupul Elenei a fost descoperit si inmormantat asa cum se cuvenea. von Cosel a continuat insa cu obsesia lui, scriind zilnic zeci de pagini despre Elena. In 1952, el a fost gasit mort in propria locuinta, iar langa el se afla Elena, facuta din ceara..

Lenin si-a dorit sa fie ingropat langa familia sa, insa Stalin a avut alte intentii cu trupul conducatorului rus. L-a asezat frumos in Piata Rosie si a infiintat de urgenta o institutie speciala care sa se ocupe de preservarea cadavrului. Astfel, multe minti luminate din Rusia si-au petrecut ani buni studiind metode de imbalsamare. Trupul lui Lenin statea intr-un climat perfect controlat, era dat de doua ori pe saptamana cu prafuri si substante lubrifiante si, de doua ori pe ani, era introdus intr-un amestec de 11 ierburi. Corpul a ramas aproape la fel, cat despre faima..

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Principiile de bază ale mașinii CNC Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Dr. Gunther von Hagens este cunoscut in toata lumea pentru exponatele sale care au starnit critici dure, dar si admiratie. Von Hagens utilizeaza cadavre pe care le taie dupa cum doreste, apoi le introduce in plastic, pentru o pastrare aproape infinita. Expozitiile Body Worlds atrag anual sute de mii de vizitatori si incaseaza in medie 30 de milioane de dolari. O singura intrebare pluteste deasupra operei acestui olandez: de unde isi procura materia prima? El spune ca din donatii, dar nu are dovezi clare pentru toate trupurile fara viata..Oricum, daca iti doresti sa fii admirat pe vecie, stii la cine trebuie sa apelezi.

Chinezii casatoresc si oamenii vii intre ei, dar si mortii au parte de acest privilegiu. Ritualul religios este plin de mister si incarcatura sa emotionala poate fi de-a dreptul coplesitoare. Asiaticii recurg la o casatorie intre o persoana decedata si una vie numai spre binele amandurora, in scopul de a-si gasi fericirea aici sau dincolo. Nu trebuie sa ne surprinda absolut deloc daca vedem intr-o biserica o mireasa superba si langa ea, un cosciug. Ritualul e vechi de peste 2.000 de ani.

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri