28 Octombrie 2009 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Felul in care o fiinta umana face cunostinta cu lumea inconjuratoare si se initiaza in existenta divulga multe despre destinul care i-a fost harazit, despre lectia de viata pe care trebuie sa o invete si despre calitatile cu care a fost inzestrata inca de dinainte de a se naste.

Ne lasam dusi de valurile vietii, insa nu tinem cont de felul in care am intrat in viata. Nasterea este insa prima noastra manifestare ca fiinte umane. Bucurie, extaz, entuziasm, emotie, uimire, fericire, incantare, iubire, recunostinta, o alta viata, frica de miracole... acestea sunt cateva dintre semnificatiile umane pe care le acordam unei nasteri. Venirea pe lume a unei persoane atrage dupa sine mai multe valori simbolice decat cele pe care noi le dam. Nasterea este un moment unic, la marginea suferintei si dincolo de ea, un moment aparte si magnific din punct de vedere astrologic, o lectie de vieti anterioare si prezente, de reincarnari si transformari, de consumare a destinului.

Fiintele umane sunt fiinte complexe si descifrarea in totalitate a personalitatii si a destinului unui om nu este floare la ureche nici chiar pentru cei mai experimentati astrologi. Contextul nasterii nu reprezinta deloc o chestiune care sa poata fi tratata cu superficialitate, ci este o importanta primordiala pentru un astrolog.

In viziunea acestuia, nu conteaza doar traseul vietii unei persoane, ci si felul in care o persoana se initiaza in existenta. Nicio persoana nu se naste intamplator. Unii dintre noi inteleg sensul existentei, altii il descopera intamplator, iar altii nu ajung niciodata la el. Inca de la nastere ni se dau un scop si o menire si depinde de fiecare persoana in parte sa ajunga la ele si sa le valorifice.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Teribila varsta de 2 ani – ce trebuie sa stii Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Felul in care o fiinta umana face cunostinta cu lumea inconjuratoare si se initiaza in existenta conteaza pentru fericirea viitoare a acestuia. In plus, spune multe despre destinul care i-a fost harazit unei persoane, despre lectia de viata pe care trebuie sa o invete si despre calitatile cu care a fost inzestrat inca de dinainte de a se naste. Ne nastem in vieti noi ca sa ne rascumparam greseli trecute, ca sa ne culegem recompensele binemeritate, ne nastem ca sa ne indeplinim destinul. In functie de felul in care ai venit pe lume, iata cateva dintre sensurile si semnificatiile personalitatii si ale destinului tau (nu se iau in considerare nasterile care au avut loc prin cezariana planuita, ci cele intamplate prin concurs de imprejurari):

Cei care au venit pe lume cu picioarele in fata – Oamenii Calatori

Sunt oameni care refuza sau accepta cu greu sa intre intr-o noua existenta, oameni care se tem de datoria lor karmica, oameni care se tem de frig, de greu si de solitudine si totusi oameni curajosi, oameni care accepta cu greu schimbarile, dar care se adapteaza cel mai bine lor. Cei care au venit pe lume cu picioarele in fata sunt oameni cu o natura sensibila a psihicului si una dificila a spiritului. Sunt de asemenea oameni care se tem de loviturile destinului, dar care accepta marile tragedii ca nimeni altii, oameni care de multe ori nu isi inteleg menirea pe pamant interpretand-o intr-un mod opus celui firesc, dar care nu se dau batuti cautand-o. Sunt oameni pentru care viata este o calatorie eterna spre cunoastere. Sunt oameni nomazi.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri