Nu te scobi in dinti dupa ce mananci, zambeste larg si gratios, razi la glumele lui chiar daca nu te gadila nimic, nu-ti permite sa stai aplecata caci sanii trebuie intotdeauna scosi semeti in fata, iar cocoasa nu este deloc estetica si feminina, nu face tu primul pas, nu-l suna imediat dupa prima intalnire, cenzureaza-te, abtine-te, fii altfel, nu oricum. Nu fi cum esti tu de obicei!

Se ia un barbat fenomenal si se arunca in calea ta, femeie frumoasa, desteapta, de cariera, trecuta printr-un sir lung si interminabil de singuratate, nefericire si relatii esuate. Se ia un barbat care iti place mult spre enorm, spre entuziasm si indragostire asa cum patesti de fiecare data cand ochiul tau da de costumul elegant si prezentabil al sufletului pereche. Se constata ca tipul arata bine, este inteligent, calareste un job promitator, promite si conduce catre un viitor, e fermecator, are umor, rade frumos si cu gropite chiar si la glumele tale nesarate, e si serios, sigur pe el, intr-un cuvant are toate trasaturile speciei masculine dupa care ne dam in vant noi femeile. Si... oricat de INCREDIBIL suna, tipul nu este nici insurat, nici gay, nici impotent, nici divortat, nici bolnav incurabil, nici misogin, nici traind in umbra fostei, nici mutant genetic, nici vizitator de pe vreo alta planeta albastra. Tipul este SINGUR si disponibil, ceea ce il transforma in barbatul ideal.

Menirea ta, soptita din toata inima de instincte, este ca, in urmatoarele 24 de ore si restul zilelor care le urmeaza sa-l cuceresti iremediabil. Urmeaza partea despre cum sa-l invarti pe degete. Dar daca pentru a face asta, tu trebuie de fapt sa te transformi in alta femeie? Daca tu, frumoaso, te-ai transformat in cenusareasa doar pentru ca Fat-Frumosul tau vrea una alaturi pentru tot restul vietii? Te-ar mai iubi el daca vraja s-ar desface si te-ar vedea afara din globul de clestar, traind fericita intr-o casuta de la balta in calitate de Fiona? Daca el se razgandeste si nu te mai iubeste surprinzandu-te in rochie de casa nu chiar sexy si mulata, ci larga si decolorata, cu cenusa in parul ciufulit, vie, tot frumoasa, insa reala, spaland vase, muncind la visuri si dorinte pe care lui i le-ai ascuns? Ai putea sa iubesti pe cineva care vede in tine o cu totul alta femeie decat cea care esti cu adevarat?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor 

Daca si cu parca, parca si cu daca... Cam asa se intampla in comedia“The ugly truth” ("Adevarul gol-golut", desi eu i-as spune “Adevarul urat”) pe care am vizionat-o recent. Filmul e placut pentru devoratorii de romantism si de iubire ca in filme, unele replici sunt picante si acide, unele scene sunt mai mult sau mai putin cuviincioase, umorul e la el acasa, hohotele curg unele dupa altele, mai totul pica bine psihicului si stomacului. Filmul se digera usor, nu dauneaza grav nici eternilor visatori si abia abia daca iti sterge zambetul la iesirea din sala. Mi-a placut. In el exista unele idei si substraturi de adevaruri cu care te intalnesti in viata, in iubire, in relatiile cu sexul opus.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri