Daca vrei sa afli mai multe despre tipul de temperament pe care ti l-a urzit saptamana in care te-ai nascut, ia seama la urmatoarele interpretari numerologice:

Din dorinta de a sti mai multe despre noi si despre ceilalti, ne-am obisnuit sa iscodim adanc printre secretele numerologiei. Ati aflat probabil ca numele pe care il purtam, ziua in care ne-am nascut, anul si luna nasterii prin asocierea lor cu anumite numere nu sunt deloc intamplatoare, ci poarta cu ele semnificatii inedite despre temperamentul nostru si al persoanelor cu care interactionam. V-ati gandit insa vreodata ca si saptamana in care v-ati nascut (mai precis ordinea saptamanii in decursul unei luni) are un rost pe care fiecare dintre noi trebuie sa fie in stare sa-l inteleaga?

Vi s-a parut o simpla coincidenta faptul ca putem fi nascuti undeva la inceput, mijloc sau sfarsit de luna (chiar si in aceeasi luna) si sa avem totusi trasaturi de caracter atat de diferite? Specialistii in numerologie propun insa o noua si interesanta teorie: saptamana in care ne-am nascut este de o importanta covarsitoare in definirea personalitatii individuale. Numerele din spatele lor dezvaluie secrete temperamentele despre noi insene pe care poate nici nu le constientizam. Daca vrei sa afli mai multe despre tipul de temperament pe care ti l-a urzit saptamana in care te-ai nascut, ia seama la urmatoarele interpretari numerologice:

1. Daca esti nascuta in prima saptamana a lunii, Saptamana Initiatorului

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Esti o personalite dinamica si puternica, cu viziuni progresiste, ce crede cu tarie in noutate si in capacitatea invididului de a se adapta la situatiile inedite care il scot din cotidian. Nu accepti locul de mijlocul, ci iti doresti locul exclusivist. Consideri ca menirea ta pe pamant nu este neaparat aceea de a schimba lumea, ci de a-i mobiliza, indruma si conduce pe ceilalti intru acest scop. Ai o puternica influenta asupra celor din jur, esti indrazneata, curajoasa si nu te temi de cuvinte si de impactul dur pe care acestea il pot avea asupra celorlalti. Esti directa si iti place sa ai puncte de vedere total diferite de ale celorlalti. De la tine pleaca reformele si marile schimbari. Nu vrei recunoastere si bogatii, vrei doar ca imbunatatirile sa se intample realmente in viitor.

Pe plan erotic- personalitate definita de Renastere

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Pe plan sentimental, esti tipul de persoana care renaste spiritual prin renasterea persoanei iubite. Odata ce ai atins stadiul de comunicare si comuniune perfecta, esti persoana de la care poate porni revolutia spirituala a celuilalt. Ajungi greu la iubirea adevarata, profunda si nu consideri ca experientele care te duc intru acolo sunt neaparat revelatorii. Uneori pari rece, dura, incapabila de a manifesta gesturi reale de tandrete si de senzualitate, insa cel care te cunoaste cu adevarat va spulbera aceasta convingere gresita. Poti fi extrem de pasionala si poti sa joci cu noblete jocul inititiatorului chiar si in intimitatea sexuala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri