Este nepermis, inadmisibil si monstruos de inuman si terifiant sa pedepsesti dincolo de vise, la limita impinsa de impulsuri. Mi-e teribil de frica sa pedepsesc mai multe decat o fac in visele mele si sunt sigura ca oricarui om cu o constiinta, cu o minte, cu o sanatate a mintii, un trup si un suflet in echilibru ii este la fel.

In numele dreptatii, toate lucrurile nedrepte se comit...

Viata nu e numai lapte si miere, numai flori si oameni buni, numai ganduri curate, numai iubire pura si dragoste iremediabila de viata. Life is a bitch si multe din lucrurile care au loc in ea sunt nedrepte. Una care ne refuza uneori ceea ce meritam. Noi nu suntem doar oameni. Uneori, suntem bestii. Uneori, instincul animalic primeaza in noi si ne cucereste cat ai zice “peste”. Comitem crime abominabile de care se ingrozeste tot satul si intreg mapamondul. Mai sunt si momente in care esti injunghiat pe la spate, metaforic vorbind si in care iti vine sa raspunzi cu aceeasi metoda, nemetaforic gandind.

Mai sunt si oameni care ti-au gresit, in fata si in spatele carora juri sa te razbuni, carora le doresti raul cu orice pret si de raul carora, atunci cand se intampla, te gandesti ca a fost binemeritat. Pe acei oameni, iti juri ca nu o sa-i ierti niciodata. In vis si in imaginatia ta le dai si tu pedeapsa. Ii chinuiesti, te lupti cu ei, ii invingi, dai foc casei in care locuiesc, le rapesti copii, pui bombe sub masina, ii sfarteci cu sabii si razi diaboleste atunci cand ii schingiuesti. Dar asta... se intampla in vis, cand subconstientul isi face de cap. In realitate... suntem oameni. Stim sa uitam, sa iertam, sa ne controlam pornirile si instinctele, sa fim rai si meschini si sa fim astfel in bunul simt la unor limite pe care le consideram rezonabile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Au vuit recent ziarele din cauza unor crime abominabile si noi odata cu ele. A fost odata un Ramaru si lui i-au urmat multi altii. Acum au fost niste tineri, studenti, cu vise, cu dorinte, cu pretentii, cu sange rece... Orice... orice.... orice... pe lumea asta e permis... dar sa nu ucizi... sa nu-ti usurezi tie constiinta si viata eliminand-o pe a altuia.

Daca asta te face mai multumit, daca esti furios si nu stii cum sa-ti calmezi furia, daca tu crezi ca studiindu-mi anatomia o sa gasesti un raspuns pentru faptele mele, te inseli. Dar tine minte ca trupul pe care l-ai ciopartit nu mai poate fi lipit la loc. Poti sa incepi cu mana, dar gandeste-te ca mana asta niciodata nu o sa mai mangaie. Poti sa continui cu piciorul, dar gandeste-te ca piciorul asta niciodata nu o sa mai paseasc niciodata. Poti sa termini cu ochii, dar gandeste-te ca ochii astia nu or sa mai vada. Sunt om inainte de toate. Orice as fi facut, am dreptul la viata, am dreptul sa ma caiesc, sa fac pe raul, sa injur, sa-mi para rau, etc. Tineti minte, orice as fi facut cat eram in viata, odata ce nu mai sunt nu mai port responsabilitatea pentru faptele mele. Nu mai pot sa fiu judecat, pedepsit sau tras la raspundere. In numele dreptatii, iti permit si te desemnez obligat sa ma faci la loc.

Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri