26 Octombrie 2017 publicat în Lifestyle 211 share-uri

42 de adevaruri spuse de Gabriel Garcia Marquez care va vor da cu siguranta de gandit. Va garantam ca merita sa zaboviti asupra fiecaruia in parte!

Nu puteam trece cu vederea gandurile si ideile lui Gabriel Garcia Marquez (1927 -2014), jurnalist si scriitor de origine columbiana, laureat al premiului Nobel pentru Literatura in 1982. Marquez este considerat a fi una din marile personalitati care au scris in limba spaniola si unul dintre cei mai valorosi scriitori ai secolului XX. Insusi presedintele Columbiei, Juan Manuel Santos, l-a numit pe Marquez “cel mai maret columbian care a trait vreodata”…

Scriitorul este cunoscut in lumea intreaga pentru romanele sale (indeosebi Un veac de singuratate, Dragostea in vremea holerei) si pentru proza scurta caracterizata prin realism magic, o combinatie minunata intre fantastic si real in care elemente ale magicului sunt aduse in situatii banale, cotidiene. Pentru ca Marquez avea o inteligenta aparte si o perspicacitate iesita din comun in a observa natura umana, iata 42 dintre citatele sale care va vor da cu siguranta de gandit. Va garantam ca merita sa zaboviti asupra fiecaruia in parte!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  Curățenia de Paște în pădurea Lucianca - o inițiativă Sarantis România împreună cu Let’s Do It România THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti

42 de citate despre viata, iubire si moarte de la Gabriel Garcia Marquez, laureat al Premiului Nobel

1. Nu este adevarat ca oamenii nu isi mai urmaresc visurile pe masura ce imbatranesc, ci imbatranesc pentru ca nu isi mai urmeaza visurile.

2. Intr-o singura imprejurare ai dreptul de a-ti privi semenul de sus: atunci cand il ajuti sa se ridice.

3. Sa stii sa pretuiesti pe cel care fara tine nu poate si nu alerga dupa cei care sunt fericiti fara tine.

4. Nu putem iubi fara sa aflam ce inseamna teribila neliniste de a nu ne mai fi de-ajuns.

5. Exista unele comenzi care pot fi date, dar executia lor poate deveni o crima.

6. Oamenii pe care ii iubim ar trebui sa moara in compania rudelor.

7. Lucrurile sunt vii, isi au propria viata. Trebuie doar sa fim in masura sa le trezim sufletele.

8. Daca Dumnezeu mi-ar face cadou o bucatica de viata, m-as imbraca foarte modest, m-as intinde la soare, lasand la vederea tuturor nu numai corpul, ci si sufletul meu.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

9. Un om nu se naste doar atunci cand mama il aduce pe lume. Viata il forteaza de multe ori sa se nasca iar si iar.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri