29 Iunie 2018 publicat în Lifestyle 13 share-uri

Iată câteva informații despre gadgeturile și accesoriile pe care noi le considerăm potrivite pentru un sejur, oriunde ar fi acesta.

Tehnologia, ca în orice alt domeniu, ne poate face viața mai ușoară chiar și în vacanță. Înainte de a ști însă ce trebuie să iei cu tine, iată câteva informații despre gadgeturile și accesoriile pe care noi le considerăm potrivite pentru un sejur, oriunde ar fi acesta.

1. Un E-Reader

E-Reader-ul te ajută din două motive importante. Pe el poți lua câte cărți vrei fără a ocupa deloc spațiu în valiză.

În plus, are o baterie cu autonomie ce poate ajunge până la o lună de zile iar asta înseamnă că poate fi compania ta de nădejde într-un zbor de peste 10 ore.

2. Un ceas de mână

Poate crezi că în vacanță nu vei avea nevoie să știi cât e ora, asta-i ideea unei vacanțe, să uiți de timp, nu? Însă realitatea e că dacă vacanța ta va fi una activă și vei vrea să vizitezi anumite obiective, e important să le știi programul de vizitare și să te încadrezi în timp.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

Sau poate vei vrea să iei transportul în comun și vei avea nevoie să știi la ce oră vine următorul autobuz, metrou sau tuk tuk, depinde prin ce parte a lumii ajungi.

E de preferat să porți un ceas neutru ca design care să nu atragă foarte tare atenția, să se asorteze cu hainele tale casual dar și cu ceva mai elegant, în caz că seara decizi să te oprești la un restaurant mai fancy.

3. Un dispozitiv inteligent

L’Oréal USA a lansat anul acesta în cadrul CES (cel mai mare târg de inovații din lume), UV Sense, un dispozitiv mai mic decât o unghie, ce funcționează fără baterii și care-ți poate spune cât de mult te expui la raze periculoase UV într-o zi normală de plimbare.

UV Sense este rezistent la apă, are o grosime de aproape 2mm și trebuie lipit de unghia degetului mare de la mână din simplu motiv că mâna este una din părțile corpului tău care primește cel mai mult soare.

De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Deși dispozitivul nu funcționează pe baterii, adezivul cu care acesta e prins de unghie trebuie schimbat o dată la două săptămâni.

Dispozitivul funcționează în felul următor: se lipește de unghie (trebuie schimbat o dată la două săptămâni), apoi se sincronizează cu aplicația dedicată de pe telefonul tău smart.

Aplicația va mapa și analiza expunerea la raze UV pe parcursul unei zile, oferindu-ți cu ajutorul datelor spațiale și alte informații precum gradul de poluare.

4. O cameră foto

Există mai multe caracteristici pe care trebuie să le bifezi înainte de a-ți cumpăra un aparat foto pentru vacanță.

Aparatul trebuie să fie ușor (îl vei purta cu tine toată ziua), să aibă autonomie bună și nu în ultimul rând să facă poze bune. Iar dacă are și un design ce se asortează la outfiturile tale de vacanță, cu atât mai bine.

Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața?

Printre aparatele cele mai potrivite ca detalii tehnice dar și ca preț (costă între 300 și 500 de lei) se numără Nikon Coolpix L28, Canon PowerShot A2600, care cântărește doar 125 de grame sau Samsung ST72 care cântărește și mai puțin, 114 de grame.

5. O boxă portabilă

Cele mai recente modele de boxe portabile sunt ușoare și au integrate tehnologie Bluetooth, așa că le poți folosi pentru a pune muzică de pe telefon, oricând apare momentul pentru o petrecere spontană, sau poți vorbi cu cei dragi prin Facetime sau WhatsApp.

De asemenea, pot funcționa ca o baterie portabilă , ajutându-te să-ți încarci telefonul sau alte dispozitive.

Deși e un model mai vechi, Braven BRV –X îndeplinește caracteristicile de mai sus, are protecție antișoc și e rezistentă la apă, la adâncime de 1 metru, timp de 30 de minute.

Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

O altă alegere potrivită este și boxa UE Boom 2, care are aceleași calități ca Braven BRV-X, în afară de faptul că nu poate încărca alte dispozitive. Compensează totuși prin rezistență mai mare la apă și design cool, fiind disponibilă în mai multe culori vibrante.

Dacă ai toate aceste lucruri cu tine, plus câteva outfituri de vară, un buget minim și bună dispoziție, succesul vacanței tale e garantat!

Surse foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri