28 Iunie 2018 publicat în Lifestyle 7 share-uri

Totul ține de cum alegem să privim viața ce ne-a fost dată.

Aici consider demn de a fi menționat faptul că sinceritatea este cheia. Trebuie, cumva, să înțelegi că dacă negi ceea ce simți, negi ceea ce ești, poate vei reuși să o ții tot așa pentru o anumită perioadă de timp, dar la un moment dat vei fi pur și simplu inundat de tine. Exact, de tine! Nu poți să fugi de ceea ce esti, de ceea ce simți. Atunci când am înțeles asta, am reușit să las deoparte ceea ce îmi dicta societatea : cum să mă port, cum să mă îmbrac, etc. , și am ales să mă las efectiv purtată de mine, de gândurile și de sentimentele mele.

Când am reușit să mă cunosc cât de cât, deoarece cred cu tărie că nu îți ajunge o viață să te cunoști cu adevărat, am decis să fiu eu: să mă îmbrac cum vreau, să nu îmi pară rău dacă ceilalți își exprimă dezacordul pentru felul în care mă port, să nu las nimic să mă blocheze din a-mi urma calea dictată de ceea ce simt. Și știți ce? M-am simțit minunat. Nu a fost foarte ușor, dar în momentul în care am simțit pentru prima dată că sunt eu, am fost pur și simplu invadată de un sentiment de liniște, de relaxare, de calmitate. Nu pot da o explicație foarte clară despre ce am simțit pentru că suntem diferiți și astfel, fiecare simte diferit. Cu siguranță îți vei da seama când vei simți.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Așadar, nu da importanță tutoror opinilor pe care le auzi vizavi de persoana ta. Respectă-le, ascultă-le, dar doar atât. Oprește-le la un centimetru de tine și fă-le vânt. Conștientizează faptul că tu ești ceea ce alegi tu să fi, nu ceea ce spun ceilalți că ești. Ține minte: tu ești cea mai importantă persoană din viața ta!

* Un text trimis de Badescu Anca Gabriela

Foto homepage: Masson /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri