26 Iunie 2018 publicat în Lifestyle 73 share-uri

Întâlnirea cu Flacăra Geamănă este cea mai spectaculoasă conexiune dintre două suflete, ce se poate materializa pe Pământ.

 Întâlnirea cu flacăra ta geamană - semne

8. Flacăra ta geamănă te inspiră să fii un om mai bun, să îți descoperi capacitățile creatoare și divinitatea din tine însuți.

9. Când sunteți împreună vă simțiți deopotrivă atașați dar și liberi. Această persoană îți permite să îți prezervi individualitatea și nevoia de libertate.

10. Te simți pe aceeași frecvență de energie cu energia acestei persoane, iar ea se simte pe aceeași frecvență cu a ta. Sunteți foarte empatici unul față de celălalt și în momentele bune și în cele mai intense.

11. Simți de parcă ai așteptat această persoană toată viața ta.

12. Vă înțelegeți perfect și aveți același sistem de valori. Vă oglindiți perfect și sunteți pe aceeași lungime de undă și în plan ideatic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Foto: Pixabay

13. Flacăra ta geamănă îți oglindește fricile ascunse, cele mai adânci dorințe și visuri și este un motor pentru evoluția ta spirituală. Sufletele flăcări gemene ne provoacă să ne atingem potențialul maxim și să ne vindecăm aspecte ale ființei noastre neadresate până acum.

14. Indiferent de câte ori vă despărțiți…. De fiecare dată ești atras/a în mod magnetic de această persoană. (Nu confunda această afirmație cu cu ceea ce se întâmplă în relațiile abuzive unde sunt implicate alte dinamici, de obicei co-dependență.)

15. Sexul cu această persoană este intens, vă potriviți perfect și este experimentat la un nivel mult mai profund decât cel corporal. Este o contopire a sufletelor.

16. Unul dintre voi este mul mai matur din punct de vedere spiritual și sufletesc și adesea devine un învățător pentru celălalt sau confident.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Kaufland anunță programul magazinelor de Paște

18. Întâlnirea cu FLACĂRA TA GEAMĂNĂ te învață lecții de viață importante, cum ar fi iertarea, recunoștința, empatia și deschiderea mentală.

19. Conexiunea voastră este multi-fațetată. În alte cuvinte, flacăra ta geamănă este cel mai bun prieten al tău, este iubit, învățător, protector și muză, toate la un loc.

20. Flacăra ta geamănă nu încearcă să te schimbe. Te acceptă așa cum ești indiferent de stadiul de dezvoltare personal în care te afli acum. Te încurajează să ai aceeași atitudine față de tine însuți.

21. Puteți să fiți sinceri și deschiși unul față de celălalt. În fața acestui om îți depui toată armura, depui armele și măștile și te prezinți în toată splendoarea, vulnerabilitatea și candoarea.

RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

22. Împreună vă simțiți atrași de un scop spiritual măreț, pe care trebuie să îl manifestați pe această Planetă, fie că este vorba despre o cauză spirituală, socială sau ecologică. De obicei, sufletele flăcări gemene care reușesc să își stabilizeze relația devin împreună niște cupluri ale schimbării pozitive în lume.

Notă:  Cu toate că sufletele noastre sunt însetate de întâlnirea cu Flacăra Geamăna, cei care au experimentat acest eveniment și se întâmplă din ce în ce mai des în aceast fragment temporal al Umanității pe care îl traversăm, spun că această întâlnire nu este deloc un eveniment ușor de dus din punct de vedere emoțional. Este o întâlnire precum un tsunami simbolic, care te izbește și care te schimbă pentru totdeauna. Este bine să nu treceți singure/i prin astfel de trăiri. Căutați psihologi specializați în psihologie transpersonală sau învățători spirituali, care vor fi capabili să vă înțeleagă experiența și să aducă claritate pentru toate etapele de transformare prin care sunteți provocați să treceți.

De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri