Cand esti blocata in frica esti inchisa. Ai tendinta sa-ti construiesti bariere in mintea ta, bariere intre tine si alti oameni.

Pasul 6. Fii curioasa!

Cand esti blocata in frica esti inchisa. Ai tendinta sa-ti construiesti bariere in mintea ta, bariere intre tine si alti oameni. Curiozitatea e insotita de anticipare si entuziasm, in schimb, si cand esti deschisa si entuziasta ai mai multe lucruri placute la care sa te gandesti decat sa te concentrezi pe temerile tale.

Emotiile pe care le experimentezi sunt adesea rezultatul gandurilor tale. Schimba-ti directia gandurilor si iti poti schimba emotiile intr-o anumita situatie. Aminteste-ti o situatie in care ai fost curioasa despre un anumit lucru si cum ai putut descoperi lucruri noi si experimenta si cum viata a devenit mai placuta dintr-o data. Cu cat esti mai curioasa, cu atat devii mai curioasa si ajungi sa experimentezi intelegerea anumitor lucruri si o data cu intelegerea, temerile dispar.

Pasul 7. Inlatura separarea. Inlatura temerile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Asprele legi ale Educației. Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la ore şi să fumeze la şcoală

Egoul tau vrea sa iti divizeze lumea. Vrea sa creeze bariere, separare si ii place sa se joace cu comparatiile. Jocul in care alti oameni sunt diferiti de tine, jocul in care unii oamenii sunt mai buni ca tine sau mai putin buni. Toate acestea creeaza temeri. Actionand in sens invers, acceptandu-ti valorile, acceptandu-ti unicitatea poti inlatura temerile. Cu actiune, curiozitate, deschidere catre lume devii mai apropiata de ceilalti. Ajungi sa te intelegi pe tine si pe ceilalti si ajungi sa te conectezi cu oamenii. Esti unica, minunata, diferita! Nimeni altcineva nu iti poate lua locul in lume. Nimeni altcineva nu poate fi Tu.

Nu uita: ‘’Lucrul de care te temi se intampla mai iute decat acela pe care-l speri’’-Publilius Syrus

Pe curand

Articol scris in exclusivitate pentru Garbo de Cristina Miculete - viitor psiholog, trainer in formare seminarii dezvoltare personala, copyrighter al site-ului www.artafeminina.ro.

Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri