Cand esti blocata in frica esti inchisa. Ai tendinta sa-ti construiesti bariere in mintea ta, bariere intre tine si alti oameni.

Incertitudinea, lipsa de increderea, temerile te blocheaza. In lume e nevoie de actiune, nu de non-actiune, si mai mult decat atat, fii sigura ca asa cum cainii simt frica , asa si oamenii din jurul tau vor avea grija ca toate temerile tale sa devina realitate.

Vrei sa-ti spun ‘’beneficiile ‘’ pe care ti le aduce frica? Imediat! Frica paralizeaza actiunea, iti distruge imaginatia, increderea in tine, iti submineaza entuziasmul, te descurajeaza, te conduce spre un scop nesigur, te incurajeaza sa amani si face imposibil orice control de sine. Si inca n-am terminat!

Sa nu crezi ca esti atragatoare cand experimentezi toate aceste temeri, sa nu crezi ca mai ai posibilitatea de a gandi correct, sa nu crezi ca nu cheami esecul in orice forma posibila si ca nu iti ofera exact ceea ce nu ti-ai dorit: nefericire Nu-ti dau voie sa faci asta!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine!

Am fost acolo, am vazut cum e, am stat in clasa aia, ca o repetenta atata vreme insa intr-o zi am zis STOP! Intr-o zi am cautat antidotul! Si usa s-a inchis definitiv.
Cum poti sa iti infrangi temerile?
Daca vrei sa inchizi o data pentru totdeauna toate usile, la cursurile la care esti repetenta acum ai ocazia.
Daca le-ai inchis: Felicitari!
Daca vrei sa ramai repetenta clasei, atunci ramai in starea ta de confort, ramai sa te complaci, ramai unde vrei tu!

Pasul 1. Invinge-ti temerile pentru a deveni mai puternica.

Crezi ca nu vei supravietui, daca actionezi, crezi ca ti-e mai bine reprimandu-ti temerile si ascunzandu-te de ceea ce de fapt experimentezi deja? Gresit! Dupa ce depasesti o frica si mai tarziu ajungi sa realizezi ca de fapt ai supravietuit, multe lucruri de care ti-au fost teama par sa se devina mai mici, uneori chiar sa dispara. Abia atunci o sa realize ca frica a fost doar o stare de spirit si ca de fapt nu aveau pentru ce sa iti faci atatea griji. Pentru asta e important sa-ti recunosti temerile, sa le accepti si sa nu incerci sa fugi de ele.

Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun! Când nu mai știi în ce direcție să mergi, urmează-ți întotdeauna inima! Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine!

Pasul 2. De la distanta si in mintea ta lucrurile par sa fie foarte dificile si infricosatoare. Dar cand te hotarasti sa actionezi o sa fi surprinsa cum acest balon din jurul tau se sparge. De ce? Sa trecem la urmatorul pas.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri