21 Iunie 2018 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Vara aceasta pare mai inspirațională! Sau cel puțin, putem noi să o facem astfel. Chiar dacă încă îți continui activitatea la locul de muncă și nu te poți bucura din plin de timp liber, poți face câteva lucruri simple care să te destindă și să mai anime puțin din rutină.

În fond, cel mai important este să menții un echilibru între obligațiile zilnice și relaxare, iar pentru acest lucru îți vom oferi câteva idei utile!

Antrenează-ți corpul!

Fie că ești o împătimită a sporturilor sau pur și simplu încerci să faci activitate pentru a menține un echilibru, trebuie să știi că mai ales vara te poți preocupa de activitățile fizice. Temperaturile ridicate pot fi copleșitoare și, de aceea, îți poți reda vitalitatea prin câteva acțiuni. Mai mult, de ce să nu beneficiezi și de distracție odată cu sportul? Înscrie-te la cursurile de dans ale școlii Arthur Murray pentru a învăța mișcări senzaționale într-un cadru vesel și profesionist.

În orice caz, o experiență inedită este câteodată exact ce ne lipsea, astfel că îți poți face un cadou ție și partenerului tău cu ajutorul celor de la complice.ro. Profită de un zbor cu parapanta sau un zbor într-un balon cu aer cald și trăiește momente memorabile!
 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare

Antrenează-ți mintea!

Ce este mai bun decât o carte care să îți incite psihicul și să te țină în suspans? Orice lectură aduce ceva nou și, de ce nu, lecții de viață și teme de gândire. Alege un titlu pe placul tău de pe libris.ro și petrece-ți timpul liber în mod productiv.
 
Totuși, implică-i și pe cei mici în stimularea minții și antrenați-vă cu toții în jocuri de strategie și logică dispoinibile pe educlass.ro. Este o ocazie foarte bună de a-ți învăța copiii cum să gândească practic și rațional și să ia cele mai bune decizii, fie ele și în cadrul unul joc.
 

Antrenează-ți iubirea de sine!

Auzim tot timpul despre cum trebuie să ne iubim pe noi însene, despre cum trebuie să ne acordăm timp și atenție, însă toate aceste lucruri, odată puse în practică, ne vor schimba radical comportament și percepția despre lume și despre propria persoană. În momentul în care învestești dragoste în dragostea de sine și înveți să îți accepți toate imperfecțiunile, vei observa cum totul se rezolvă mult mai ușor. Așadar, iubește-ți silueta necondiționat și nu mai evita să ieși la plajă! Alege și un costum de baie în ton cu vibrația stării de spirit, iar cele mai cool modele le găsești pe sevensins.ro.

Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Cum să alegi componente pentru baia ta

 
Mai mult, dacă vrei să obții vara aceasta un bronz cât mai natural și sănătos, îți recomand câteva tructuri de la vegis.ro. Înainte de expunerea la soare, masează pielea cu ulei de morcov pentru că atrage și mai bine bronzul uniform. De asemenea, poți completa cu suplimente pe bază de beta-caroten care vor asigura stimularea pigmentului, dar te vor proteja de razele ultraviolete prea puternice.
 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri