19 Iunie 2018 publicat în Lifestyle 85 share-uri

Iată 17 semne care îți arată că ești o persoană matură spiritual….

1. O persoană matură spiritual înțelege că iubirea de sine este la fel de importantă precum iubirea celorlalți și în consecință știe sau a învățat cum să se iubească pe sine într-un mod sănătos spunând “nu”, punând limite și având grijă de propriile nevoi.

2. O persoană matură spiritual este de părere că nicio religie nu este mai bună decât cealaltă și va miza pe toleranță și respect față de convingerile unei persoane. Ea înțelege că nu religia unei persoane contează, ci cultivarea unor calități precum bunătatea, iertarea, dragostea, generozitatea.

3. O persoană matură spiritual va simți un profund sentiment de iubire față de tot și de toate, dar și de recunoștință. Majoritatea zilelor sunt pentru tine o binecuvântare și un dar și reușești să te bucuri de lucrurile mărunte, care îți fac viața mai frumoasă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023 Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando

Foto: frankie's /Shutterstock

4. O persoană matură spiritual se lăsă purtată de viață și nu se împotrivește ei. Ea acceptă și îmbrățișează lucrurile și schimbările în loc să se înverșuneze împotriva a tot.

5. Cu toate acestea, o persoană matură spiritual va înțelege atunci când se afla pe un drum greșit, care nu îi mai servește sufletului său și care nu o duce nicăieri, și va acționa în consecință, făcând schimbări (uneori drastice) în viața sa. Spre exemplu, ea va renunța la un job care o face nefericită și va opta pentru altceva, se va muta în alt loc cu care rezonează mai bine, va renunța la o relație toxică etc.

6. O persoană matură spiritual se acceptă și îi ACCEPTĂ pe ceilalți așa cum sunt, fără să îi (mai) judece, să gândească sau să vorbească urât despre ei. O persoană matură spiritual îi ÎNȚELEGE pe ceilalți în primul rând, le înțelege comportamentul, durerile, suferințele, alegerile, indeciziile.

Editura CUANTIC a lansat Cartea Paștelui Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

7. Chiar dacă ești conștientă de grijile și micile probleme ale vieții de zi cu zi, reușești să le abordezi cu calm și răbdare căci știi că altele sunt lucrurile care contează cu adevărat și privești totul dintr-o perspectivă mult mai amplă.

8. Dacă cineva ți-a făcut mult rău și te-a rănit profund și cu toate acestea te gândești la ea cu căldură și iubire, fără să îi dorești răul, înseamnă că ești o persoană matură spiritual. A simți compasiune pentru cineva care ți-a făcut rău nu înseamnă că ești de acord cu comportamentul lor, înseamnă că ai putut să ierți și mergi mai departe, că te-ai separat de propria durere.

9. O persoană matură spiritual nu simte nevoia de a avea dreptate, de a convinge pe cineva să facă ceva sau de a se angaja în conflicte pentru a-și demonstra punctul de vedere. Pentru ea, comunicarea se realizează la alt nivel.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake!

10. În această etapă a evoluției tale spirituale, a maturității, înțelegi că atunci când o persoană te ofensează sau îți vorbește urât fără ca tu să îi fi făcut nimic, ea ascunde de fapt o durere, o frustrare sau o suferință personală, și încerci să nu o iei la modul personal. De asemenea, reușești să te detașezi mult mai repede decât înainte de starea de durere creată.

Citește continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri