Iată ce ar trebui să nu uităm în nicio zi din viața noastră:

10 lucruri pe care ar trebui să ni le amintim în fiecare zi

1. Fiecare are viața sa și diferite probleme cu care se confruntă.

Să apreciem faptul că fiecare are drumul și scopul său pe această lume.

Suntem atât de asemănători, însă la fel de diferiți în același timp și uităm acest lucru. Să ne amintim să fim mai empatici față de cei din jurul nostru, punându-ne mai des în pantofii lor. Dacă ai avea în viața ta aceleași date pe care le are la îndemână persoana din fața ta, ce ai face, cum ai reacționa? Probabil că am face exact aceleași alegeri… Respectă existența și drumul pe care îl decide fiecare pentru viața sa. Fii deschis/a să asculți și alte puncte de vedere. Învață de la cei din jurul tău.

2. Ai încredere în abilitatea ta de a supraviețui, chiar dacă oamenii pleacă!

Aceasta este una dintre cele mai dureroase experiențe ale vieții. Oameni apropiați nouă în anumite perioade ajung să se îndepărteze sau să dispară chiar… Dar așa funcționează viața. Oricare ar fi circumstanțele, nu uita că ai puterea interioară de a supraviețui despărțirilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

3. Fă-ți o listă cu lucruri care te bine dispun și întoarce-te la ele în momentele grele.

Aceasta este cea mai ușoară formula prin care putem să ne reintrăm în formă, să ne aducem zâmbetul pe buze și să ne creștem vibrația. Fă-ți o listă cu aspectele pozitive ale vieții tale la care poți să te întorci oricând. Poate ai un film preferat, o carte preferată sau un erou care te inspiră. Poate ai un cântec care te înveselește sau îți place să faci ceva anume. Nu fugi de ceea ce te bine-dispune atunci când ești cu moralul la pământ!

Foto: Pexels/ Josh Willink

4. Nu poți controla ceea ce se întâmplă dar poți să alegi cum reacționezi!

Avem zile mai bune și mai proaste. Zile cu succes și zile când ne simțim deplorabil. Noi alegem cum ne uitam la ceea ce ni se întâmplă însă! Învingătorii sunt învingători fiindcă știu să depășească cu abilitate clipele dificile.

Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Pluto în Vărsător 2023 -2043 – Este vremea schimbărilor istorice pentru următoarele 3 zodii! Li se va schimba destinul în următorii ani

Am crescut cel mai mult nu din victorii, ci din impedimente. Dacă a câștiga este răsplata lui Dumnezeu, atunci a pierde este modul cum ne dă lecții. - Serena Williams

5. Nu există nici un substitut pentru perseverență și muncă.

Să nu ne fie teamă să muncim cu multă dedicație, să ne punem sufletul într-un proiect sau o idee. Totuși, să ne alegem muncile care ne fac fericiți și pe care atunci când le facem, ne simțim fericiți și împliniți. Acesta este un element central al ecuației: munca x perseverență + pasiune = succes. Nu înceta nicio clipa să te implici în lucrurile care îți plac cu adevărat.

Foto homepage: Pexels/ rawpixel.com

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri