Cuvinte cu personalitate de la Anthony Bourdain care ne vor face să privim viața, mâncarea, lumea și călătoriile cu alți ochi

15 Iunie 2018 publicat în Lifestyle 65 share-uri

În onoarea lui Anthony Bourdain, iată câteva dintre cuvintele sale inteligente care ne-au făcut să privim mâncarea, lumea, viața și călătoriile cu alți ochi..

Abilitățile pot fi învățate. Caracterul fie îl ai, fie nu îl ai.

Dacă pledez pentru un lucru anume, acela ar fi să te miști. Cât de departe poți, cât de mulți poți. Peste ocean sau pur și simplu peste un rău. Pune-te în pielea altcuiva sau cel puțin mănâncă-le mâncarea. Este un plus pentru toată lumea.

Mesele sunt cele care fac o societate, care țin lucrurile laolaltă în multe feluri care sunt fermecătoare și interesante și amețitoare pentru tine. Masa perfectă sau cele mai bune mese au loc într-un context care adesea au foarte puțin de-a face cu mâncarea în sine.

Totul a fost o aventură. Am trecut prin multe accidente de-a lungul anilor. Lucrurile s-au stricat. Lucrurile s-au pierdut. Dar nu aș fi ratat nimic pentru nimic în lume.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Întotdeauna am în minte că s-ar putea să nu am dreptate sau că trebuie să îmi revizuiesc opinia. De cele mai multe ori, acest lucru mă face să mă simt bine; câteodată doare însă cu adevărat și te jenează.

Călătoriile sunt despre acel sentiment superb de a merge cu pași nesiguri în necunoscut.

Nu îmi este teamă să arăt ca un idiot.

Înveți multe despre cineva când luați masa împreună.

Îmi place să cred că gătitul este un meșteșug și că un bun bucătar este un meșteșugar – nu un artist. Și nu este nimic greșit în acest lucru. Marile catedrale ale Europei au fost construite de meșteșugari –deși nu proiectate de ei. A-ți practica meșteșugul în rândul experților este nobil, onorabil și plin de satisfacții.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Nu minți în legătură cu nimic. Ai făcut o greșeală. Recunoaște-o și mergi mai departe. Doar nu o mai face din nou. Niciodată.

Pentru mine, gătitul a fost o relație de dragoste pe termen lung, cu momente deopotrivă sublime și ridicole. Dar precum în orice relație de drgaoste, când te uiți în urmă îți aduci aminte cel mai bine momentele fericite, lucrurile care te-au atras de la bun început, lucrurile pentru care te-ai întors de fiecare dată ca să ai parte de tot mai multe.

Regretul este ceva cu care pur și simplu trebuie să trăiești, nu poți să bei până uiți de el. Nu poți fugi de el. Nu poți să-l păcălești și îl smulgi din tine. Trebuie pur și simplu să îl posezi.

Foto homepage: Anthony Bourdain; Credite foto: JStone / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri