De obicei, o Lună Nouă este asociată cu noi începuturi, iar Luna Nouă din Gemeni de pe 13 iunie nu face excepție. Vorbim de un nou început pentru fiecare din noi, DAR un nou început la nivel ideatic, un nou început al gândurilor.

Luna Nouă de pe 13 iunie pică la 22 grade în zodia Gemeni, iar efectele ei vor fi resimțite 4 săptămâni de acum încolo, până la eclipsa solară de pe 12 iulie. Ea va aduce noroc și mult optimism în viețile noastre și de aceea este bine să ne lăsăm purtați de această energie debordantă.

De obicei, o Lună Nouă este asociată cu noi începuturi, iar Luna Nouă din Gemeni nu face excepție. Vorbim de un nou început pentru fiecare din noi, DAR un nou început la nivel ideatic, un nou început al gândurilor. Da, dacă nu ai făcut pace până acum cu gândurile tale, acum este momentul să le transformi, să le ordonezi, să le schimbi, să îți accesezi înțelepciunea interioară, să îți rescrii propria poveste folosindu-te de gândurile tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Împreună în arte și simțiri

Mai mult, semnul Gemenilor este un semn al dualității, al adaptabilității, el reprezintă deopotrivă mintea conștientă și subconștientă, astfel că luna Nouă în Gemeni ne va face mai atenți ca niciodată la sistemul nostru de gândire și ne va încuraja să ne eliberăm de blocajele mentale subconștiente și conștiente astfel încât să ne creăm viețile pe care ni le dorim.

Foto: Tekla Pototska /Shutterstock

Când Soarele se află în conjuctura cu Luna în Gemeni, accentul cade asupra educației, curiozității, asupra a ceea ce putem învăța și asupra informațiilor (verbale, mentale, scrise, digitale etc) pe care le putem distribui. Aflându-se în Gemeni, un semn al comunicării și al inteligenței prin natura sa, această Lună Nouă scoate în evidență nevoia noastră de a comunica sincer și clar, din inimă.

Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată Editura CUANTIC a lansat cartea Rețete pentru Postul și Sărbătoarea Paștelui 5 Creme și seruri cu NIACINAMIDĂ care vor face minuni pentru tenul tău

La polul opus, se pot crea divergente de opinii sau situații haotice, din care este cel mai indicat să ieși cu fruntea sus și cu mult calm, punând la bătaie diplomația sau capacitatea ta de negociere. Energia Lunii Noi în Gemeni este una care predispune către o pasiune a discursului, către discuții și dezbateri, chiar și în contradictoriu, ocazional către un război al cuvintelor. Încearcă să privești situațiile și lucrurile din toate punctele de vedere și perspectivele. Gemenii ne pun în contact cu cele două laturi ale sale: o latură energică, activă, comunicativă și una care este capricioasă, schimbătoare, solitară.

De asemenea, din punct de vedere mental și intelectual, perioada care va urma este una fertilă, plină de idei care se vor concretiza în noi situații, noi realități. Este timpul și momentul perfect pentru a face alegeri care ne vor conduce către succes în viitorul apropiat. Chiar dacă dorințele noastre vor deveni realitate odată cu Luna Nouă din Fecioară în septembrie sau până pe 23 noiembrie, trebuie menționat că procesul transformațional debutează ACUM, iar acțiunile sunt necesare încă de acum. De aceea, dacă vezi că oportunități și uși se deschid pentru tine, nu mai ezită. Strecoară-te pe ele cu curaj și inima deschisă și vezi ce are viața de oferit pentru tine.

5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Luna Nouă din Gemeni de pe 13 iunie are rol de ghid și mentor astral, amintindu-ne că nu este niciodată prea târziu să o luăm de la capăt, indiferent de cât de mic sau insignifiant poate părea acest capăt. Luna Nouă de pe 13 iunie ne îndeamnă să reflectăm asupra modului în care au evoluat viețile noastre sau le putem face să evolueze, dar și al drumului pe care îl avem de parcurs de acum încolo pentru a pune lucrurile în mișcare.

Luna Nouă în Gemeni vine la pachet și cu o energie a afirmării, încurajându-ne să ne exprimăm, să ne descoperim creativitatea, să ne susținem punctul de vedere.

Luna nouă în Gemeni este despre echilibrarea relațiilor. Este de aceea extrem de important să facem pace cu trecutul în această perioadă și să ne rupem de vechi tipare de comportament sau relații care ne făceau nefericiți. Dacă se vor lega noi relații în această perioadă, acestea vor fi benefice pentru noi pe termen lung. Indiferent dacă rămâi sau nu cu această persoană, conexiunile care se vor lega sunt profunde, pe apă. Scopul lor este acela de a ne deschide ochii și a ne face să conștientizăm cum arată o relație sănătoasă, bazată pe respect și iubire adevărată.

Cum tratăm cancerul cu ajutorul medicinei integrative și soluții din medicina biologică? Medicii români au ocazia să ȋnvețe de la unul din fondatori - medicul elvețian Thomas Rau Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith!

Foto homepage: Sergey Nivens /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri