11 Iunie 2018 publicat în Lifestyle 44 share-uri

Suntem toți pe calea noastră și fiecare dintre noi e unic...

E un minus ce ni-l impregnează de ani buni societatea - ne definim prin ceea ce posedăm. Nu te devaloriza singur de persoana minunată care ești. Când ne comparăm pe noi înșine cu ceilalți, de fapt ne arătăm totala lipsă de respect față de noi. Fiecare creștem prin încercări diferite și prin lupte diferite care ne sunt aduse de viață, de destin, și fiecare face ce poate mai bine cu bagajul lui personal pentru a putea să se simtă mai bine.

În loc de comparații și competiție, ar trebui să îi apreciem pe ceilați pentru unicitatea lor și pentru faptul că fac tot ce pot mai bine ca ființe umane. Când sesizezi că îți vine gândul comparației, doar zâmbește, conștientizează că e doar apariția egoului, și revino cu focusul pe viața ta, calea ta, experiența ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun! Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!
Foto: AYA images /Shutterstock

Să stai focusat pe viața ta și să nu te compari cu alții este cea mai ușoară cale de a-ți găsi pacea interioară, toate celelalte forme de suferință vin din aceste comparații subtile ale noastre cu ceilalți, cu ce au ceilalți, cu ce sunt ceilalți; anxietatea, depresia, mâhnirea; faptul că ne judecăm atât de dur ori că ne criticăm și că nu ne iubim cum suntem și nu ne acceptăm așa cum suntem - acestea toate nu sunt decât frânele cauzate de ego ființei minunate care ești.

Așa că apreciază-te! Iubește-te! Focusează-te pe viața ta! Fă tot ce poți mai bine, dă tot ce ai mai bun, iar pe ceilați lasă-i să fie cum sunt ei.

* Un articol de Alexandra Șerban, viatanevindeca

Foto homepage: Tanya Shatseva /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri