6 Iunie 2018 publicat în Lifestyle 29 share-uri

De ce este dragostea un sentiment atât de special și de ce este singura capabilă să schimbe în bine lumea în care trăim?

Când a trecut și Fericirea câteva minute mai târziu, Dragostea a cerut din nou ajutor. Dar Fericirea era prea fericită ca să se uite în jur, nu prea îi păsa de nimeni.

Dragostea s-a întristat și s-a descurajat, pierzându-și aproape orice speranță. Chiar atunci s-a auzit o voce care o striga: “Vino, Dragoste, te iau eu cu mine.” Dragostea nu a știut cine era așa de mărinimos, dar a sărit în barcă, ușurată și fericită că o să ajungă în curând într-un loc sigur.

Când s-a dat jos din barcă, Dragostea s-a întâlnit cu Cunoașterea. Nedumerită și uimită, Dragostea a întrebat Cunoașterea: “Dragă Cunoaștere, tu știi cine m-a primit cu atâta generozitate în barca sa atunci când nimeni altcineva nu a vrut să mă ajute?”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Cunoașterea a zâmbit și a spus: “Oh, acela a fost Timpul.”

“Și de ce s-ar opri Timpul să mă ia și pe mine și să se asigure că sunt în siguranță?”, s-a mirat Dragostea.

Cunoașterea a zâmbit cu înțelepciune și a răspuns: “Fiindcă doar Timpul îți cunoaște adevărata valoare și toate lucrurile de care ești în stare. Doar Dragostea poate aduce pacea și adevărata fericire în această lume.”

Autor: Anonim

Foto homepage: Yurina_Photo /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri