29 mai - Luna Plină a Florii este în Săgetător: urmează una dintre cele mai frumoase și interesante perioade ale lui 2018!

Luna Plină de pe 29 mai are loc la 8º în semnul Săgetătorului și este o lună tare interesantă și binevenită din punct de vedere energetico-astral.

Luna Plină de pe 29 mai are loc la 8º în semnul Săgetătorului și este o lună tare interesantă și binevenită din punct de vedere energetico-astral. Chiar dacă printre zodiile cel mai puternic influențate de acest eveniment astrologic se află în principal zodia Săgetătorului, a Fecioarei, a Peștilor (și cu precădere acei nativi născuți în perioada primului decan), toate semnele zodiacale îi vor resimți efectele astrale.

Luna Florii - momentul perfect pentru ca noi toți să înflorim 

În Europa, luna plină din mai este cunoscută și drept Luna Florii, Luna Trandafirului său Luna de Lapte, denumiri cu semnificații atât de frumoase și potrivite… pentru că da, acum este momentul perfect ca noi toți să ÎNFLORIM, să ne deschidem sufletele și posibilitățile cu fiecare zi care trece.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill
Foto: jakkapan /Shutterstock

Sigur, avem parte de luni plini în fiecare lună, însă fiecare dintre ele vine la pachet cu un anumit tip de energie. Dacă lunile pline precedente au adus o energie intensă și transformatoare, dându-ne de multe ori lumea peste cap, de data aceasta, luna plină a acestui sfârșit de mai ne învăluie cu o energie pozitivă, liniștită, eliberată de tensiunile lunii pline a lui aprilie.

Luna Plină în Săgetător de pe 29 mai este despre libertate, despre conexiunea autentica, despre noi posibilități și noi orizonturi

Luna Plină în Săgetător va aduce frumusețe în viețile noastre, dragoste de viață, dorința de explorare, de a încerca și… altceva. Da, ne ridicăm peste limitele noastre și îndrăznim să lăsăm confortul siguranței pentru aventura nesiguranței, pentru libertatea spiritului nostru de fapt. Celebram în această perioadă faptul că putem vedea dincolo de ceea ce cunoaștem, dincolo de partea cealaltă a gardului…

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Perioada Lunii Pline este o perioadă propice întâlnirilor surpriza, cu un impact răsunător în viețile noastre. Pregătiți-vă mulți dintre voi pentru întâlniri karmice și răvășitoare ale destinului cu persoane care vă vor deschide ochii și vă vor arăta cum este să priviți viața și din alt unghi, cu alți ochelari. Recunoștința este un dar pe care această lună plină ne învață să îl cultivăm din plin. Fii recunoscător așadar pentru ceea ce ai, pentru ceea ce vei avea, pentru mesajele pe care le primești din partea destinului prin intermediul anumitor persoane, pentru ajutorul divin, pentru faptul că ești pregătit să pășești pe drumul temerar al schimbării.

Luna plină în Săgetător lansează și o invitație misterioasă și imperioasă asupra sufletului și psihicului nostru. Să explorăm drumul înainte, dragii noștri… Să ne lăsăm purtați de intuiția noastră, de dorințele reale ale inimii noastre, să încercăm să traversăm dincolo de partea cealaltă a drumului și să vedem cum ne este și acolo. Să ne lăsăm temerile și fricile cu naturalețe în urmă, să nu ne mai agățăm de oameni, situații și lucruri imposibile, ci să ne lăsăm în schimb entuziasmați de noutate.

Este important să înțelegi în această perioadă că ceea ce este important în primul rând este să îți fie bine.

Vibrația Lunii Pline în Săgetător este una a avântului, energizantă, aducătoare de împliniri și satisfacție și este amplificată și de Marele Trigon dintre Jupiter, Neptun și Venus. Așadar, energia Lunii plină din Săgetător este ca un val care tinde să ne poarte spre noi înșine în forma noastră mai brută, mai sălbatică, mai autentică, mai în conexiune cu naturile noastre primitive și chemarea adevărată a sufletului nostru. Vrem să ne eliberăm de constrângeri, convenții, de tot ce este vechi și ne ține pe loc, să ne desfacem din legăturile toxice. Ah, da.. și REUȘIM!

În plus, în această perioadă, mai mult ca niciodată, ne vom simți energici, îndrăzneți, plini de aplomb, încrezători în noi înșine, pregătiți să fim și să facem. Este timpul să renunțăm la procrastinare și să acționăm, să ne angajăm în noi activități, în spontaneitate, să pornim către noi experiențe și noi orizonturi. Vei vedea cât de ușor și natural îți va fi în această perioadă să faci lucruri de care îți era teamă până acum și cât de ușurat și mândru de tine vei fi.

Luna Plină în Săgetător ne conferă și perspicacitatea și puterea de a înțelege unde ne aflăm în acest moment, ce avem de făcut în prezent și pe viitor și ne impulsionează chiar să facem primii noi pașii în acest sens. Această lună plină este și despre evoluție, aventură, despre cum putem învăța lucruri noi sau cum îi putem învăța la rândul nostru pe alții ceea ce știm.

La polul opus Lunii pline din Săgetător, Soarele se va afla în Gemeni și creează un trigon cu Marte, făcând astfel posibilă eliberarea emoțiilor prea puternice și gestionarea lor într-un mod benefic, prin acțiune. Suntem invitați așadar să ne deschidem către noi posibilități, către bucuria adevărată și reală, să găsim în noi înșine răspunsurile care pot face diferența într-un mod major în viețile noastre. Mai mult, Nodul Sudic în Vărsător ne va ajuta să ne debarasăm de sentimentele de alienare, deconectare și lipsa de conexiune și să ne deschidem inimile către bucuria și conexiunea adevărată.

Foto homepage: Kris Tan /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri