23 Mai 2018 publicat în Lifestyle 1906 share-uri

Cifra Vârstei poartă în amprenta sa numerologică informații prețioase despre lecțiile, provocările și evenimentele pe care destinul ni le rezervă în anul aniversar respectiv (de la împlinirea vârstei respective până la următoarea aniversare).

Semnul (Cifra) Vârstei 4

Un semn al Vârstei 4 este despre reconectarea cu rădăcinile tale, despre realizările pe care le poți face atunci când dispui de răbdare și perseverență, când crezi în tine și în potențialul tău. În acest an aniversar, vei simți mai acut că niciodată dorința de stabilitate și de conexiune sigură cu cei dragi, dar provocările tale cele mai mari fac referire la reticența ta față de schimbări.

Da, circumstanțele și evenimentele din acest an aniversar te vor învăța importanța flexibilității și cum să lași în urmă ideile fixe despre cum ar trebuie să fie totul. Destinul te învață în acest an să fii cea mai bună variantă a ta, o persoană care ia ce-i mai bun din mediul înconjurător, se adaptează, se updătează și este fericită.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Semnul (Cifra) Vârstei 5

O cifră a vârstei 5 are mult de-a face cu găsirea fericirii pe plan personal, prin urmare vei fi preocupată în acest an aniversar de emoțiile și de dorințele reale ale inimii tale. Îți dorești să ai alături de tine pe cineva cu care să rezonezi, lângă care să te simți în siguranță, iubită, protejată, înțeleasă, iubită, susținută. De asemenea, un semn al vârstei 5 indică un drum către progres, educație, evoluție profesională și spirituală, învățare.

Foto: YinNarukami /Shutterstock

Foarte posibil ca în acest an aniversar să aibă loc multe călătorii cu scopul dezvoltării tale educaționale, profesionale sau interioare. Provocarea pe care o aduce acest număr este aceea de a face pace cu propriile defecte și limite, dar și cu ale celorlalți. Cu precădere a două jumătate a anului aniversar 5 este plină de întâlniri karmice și ale destinului.

Semnul (Cifra) Vârstei 6

Semnul vârstei 6 este un semn exuberant și intens în același timp, în care vei învăța multe lecții de viață și vei cunoaște persoane speciale, care îți vor influența semnificativ viața. Un semn aniversar 6 are o energie plenară, puternică, uneori copleșitoare.

Este important să îți gestionezi resursele eficient în acest an, să ai grijă de sufletul tău, să îți permiți să visezi, să te bucuri și să te reîndrăgostești de viață. Destinul tău te poartă pe căi diverse în care vei descoperi împlinirea de a-i ajuta pe ceilalți, de a face bine, de a-ți găsi un echilibru între muncă și cariera.

Citește continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri