Acestea sunt momentele noastre favorite de la nunta regală dintre Meghan Markle și Prințul Harry.

5. Nunta regala a deschis ușile si pentru alte talente afro

Lista invitaților regali a reflectat istoriile de viață diferite ale celor doi miri.

Printre oaspeți s-au numărat și alte personalități afro-americane:  Oprah Winfrey, Idris Elba și Serena Williams (care la rândul ei a mers singura spre altar, in timpul propriei nunti). 

De asemenea, ceremonia a fost o oportunitate și de a prezenta talente afro, cum este cazul muzicianului Sheku Kanneh-Mason, un tânăr de 19 ani care a devenit în 2016, primul câștigător negru al unei competiții BBC, dedicate tinerilor muzicieni.  

Grupul de gospel The Kingdom Choir a interpretat Stand By Me scris de Ben E. King și o versiune a lui Amen, în momentul când noul cuplu a părăsit capela.

6. Nunta regală: Meghan nu i-a promis lui Harry ca i se va supune

A fost o nuntă feministă care a deturnat tradiția patriarhala în multe moduri. Meghan nu a i-a promis lui Harry supunerea, așa cum ar fi impus tradiția.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

In loc de acest lucru, căsătoria a fost pusa sub semnul „unității și loialității” care „îmbogățește societatea și întărește comunitățile”.

7.  Nunta regală - Harry va purta si el un inel

O altă încălcare a unei tradiții de ani si ani, a fost decizia lui Harry de a purta si el un inel de căsătorie, ca cel al lui Meghan.
Arhiepiscopul de Catenbury a descris inelul ca pe un simbol al „dragostei nesfârșite, împlinirii și fidelității”, în timpul ceremoniei.

Chiar dacă este normal ca bărbații să poarte inele de căsătorie, acest obicei a devenit comun abia după Cel de-al Doilea Razboi Mondial. În Familia regală britanică nu este însă un gest obișnuit.

8. Nunta regală: Cei doi miri au celebrat împreună cu publicul

Cuplul regal a invitat 2000 de membri ai publicului aflat pe teritoriul Castelului Winsdor să celebreze alături de ei marea zi. Între aceștia s-au aflat „1200 de tineri remarcabili care au aratat leadership admirabil”. De asemenea, ei au invitat și 200 de oameni care lucrează în organizații caritabile, 100 de elevi de la școlile locale, și 610 membri ai comunității Castelului Windsor.

Articol via Global Citizens


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri